Redmi Note 11 MIUI 14 geldi mi?

Klorenn

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Redmi Note 11 TR cihazı var. Geçenlerde MIUI 14.0.2.0 geldi fakat hala animasyonlar yok. Xiaomi'ye mail üzerinden yazdım ve cevap olarak TR'ye gelmediğini söylediler. Global sürümde kullanan varsa animasyonun olup olmadığını söyleyebilir mi? Bir de global sürüme geçersem garanti bozulur mu ekranım kırık şu an orijinal roma geçeceğim. Cevap verirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-13-14-22-00-615_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2023-07-13-14-22-00-615_com.google.android.gm.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 46
Elimde Redmi Note 11 TR cihazı var. Geçenlerde MIUI 14.0.2.0 geldi fakat hala animasyonlar yok. Xiaomi'ye mail üzerinden yazdım ve cevap olarak TR'ye gelmediğini söylediler. Global sürümde kullanan varsa animasyonun olup olmadığını söyleyebilir mi? Bir de global sürüme geçersem garanti bozulur mu ekranım kırık şu an orijinal roma geçeceğim. Cevap verirseniz sevinirim.

Note 10 5G kullanıyorum 14.0.5.0 var, animasyon dediğiniz tam olarak ne hocam?

Animasyon hızı özelliği kaç sürümdür bende zaten var. MIUI 14 ile 5-6 farklı özellik dışında gözüme çarpan bir şey olmadı.
MIUI 14 india kullanıyorum.

Dediğim olay bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
uygulama açılıp kapanırken animasyon var bir tane benim cihazımda bir anda açılıp kapanıyor.

Dediğim olay bu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
uygulama açılıp kapanırken animasyon var bir tane benim cihazımda bir anda açılıp kapanıyor.

Bende varmış hocam, global versiyon benimki söylemeyi unutmuşum.

Aynı telefonu bende kullanıyorum 2 gün önce geldi MIUI 14.0.2.0 güncellemesi ama güncellemeyi düşünmüyorum eğer siz güncellediyseniz performans veya batarya açısında bir değişiklik oldu mu internetten baktığım kadarıyla şarj tüketimi artıyormuş güncelledikten sonra.

Aynı telefonu bende kullanıyorum 2 gün önce geldi MIUI 14.0.2.0 güncellemesi ama güncellemeyi düşünmüyorum eğer siz güncellediyseniz performans veya batarya açısında bir değişiklik oldu mu internetten baktığım kadarıyla şarj tüketimi artıyormuş güncelledikten sonra.

Batarya bakımından güncelledikten sonra sıfırlamadan önce bir düşüş vardı ama sıfırladıktan sonra pil daha ömürlü oldu. Performans bakımından Game Turbo özelliştirmesi geldi. Eskiden hafif takılmalar yaşıyordum bir oyunda artık özellikleri düşürdüm ve oyun cidden daha akıcı.

Telefonu güncellemeyi düşünüyorsanız güncelledikten sonra sıfırlamanızı tavsiye ederim hem performans hem pil bakımından hem de sistemin daha stabil çalışması bakımından.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-07-18-20-04-43-567_com.miui.securityadd.jpg
    Screenshot_2023-07-18-20-04-43-567_com.miui.securityadd.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı