Redmi Note 11 Pro+ 5G alınır mı?

hickimse2995

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar genelde Instagram'da takılır Reels izlerim veya YouTube'a girerim. Günde 1 saat en fazla 2 saat PUBG oynarım. Aynı şekilde biraz da BS ve MC oynarım. Bunlar zaten çok zorlayacak oyunlar değil. Sizce iyi midir? Bu sene 10. sınıf oldum ve 3 yıl boyunca üniversiteye kadar dayandırsın yeter. Zaten son senemde muhtemelen pek zorlamayacağım. Yani ilk 2-3 yılında PUBG, bs, MC gibi oyunları kaldırsın, kasmasın yeter. Normalde her konuda Samsung'u severim ancak hızlı şarj konusunda biraz geri kalmış durumda. Aksine Xiaomi'nin benim bütçemdeki çoğu telefonu en az 67W hızlı şarj desteği bulunmakta. Bu da 45 dakikada tam şarj ediyor. Ayni zamanda Samsung'un kasine adaptör dahil her şeyi kutuda oluyor. Redmi Note 11 Pro+ 5G 120W hızlı şarj desteği ile 15 dakikada yüzde 0'dan yüzde 100'e doluyor. Sizce bana yetebilecek bir telefon mu? Diğer forumlarda gördüm ki inatla S20FE ve S21FE öneriliyor. En başında bende bu modellerden birini istiyordum ancak şarjı çok kısa süre gidiyor diyen bir sürü insanla karşılaştım. POCO X6 Pro için de aynı şekilde. Sizin bu konuda düşünceniz nedir acaba? Sizce Redmi Note 11 Pro+ 5G benim için uygun mudur? Bütçem 15k, max 16k'ya kadar çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar genelde Instagram'da takılır Reels izlerim veya YouTube'a girerim. Günde 1 saat en fazla 2 saat PUBG oynarım. Aynı şekilde biraz da BS ve MC oynarım. Bunlar zaten çok zorlayacak oyunlar değil. Sizce iyi midir? Bu sene 10. sınıf oldum ve 3 yıl boyunca üniversiteye kadar dayandırsın yeter. Zaten son senemde muhtemelen pek zorlamayacağım. Yani ilk 2-3 yılında PUBG, bs, MC gibi oyunları kaldırsın, kasmasın yeter. Normalde her konuda Samsung'u severim ancak hızlı şarj konusunda biraz geri kalmış durumda. Aksine Xiaomi'nin benim bütçemdeki çoğu telefonu en az 67W hızlı şarj desteği bulunmakta. Bu da 45 dakikada tam şarj ediyor. Ayni zamanda Samsung'un kasine adaptör dahil her şeyi kutuda oluyor. Redmi Note 11 Pro+ 5G 120W hızlı şarj desteği ile 15 dakikada yüzde 0'dan yüzde 100'e doluyor. Sizce bana yetebilecek bir telefon mu? Diğer forumlarda gördüm ki inatla S20FE ve S21FE öneriliyor. En başında bende bu modellerden birini istiyordum ancak şarjı çok kısa süre gidiyor diyen bir sürü insanla karşılaştım. POCO X6 Pro için de aynı şekilde. Sizin bu konuda düşünceniz nedir acaba? Sizce Redmi Note 11 Pro+ 5G benim için uygun mudur? Bütçem 15k, Max 16K'ya kadar çıkabilirim.

Çıkılabiliyorsa kesinlikle S21 FE diyorum. Çin malı ürünlere bulaşmayın derim. Kısa vadede çok iyiymiş gibi gelebilir ama hiç uzun ömürlü olmuyor. En mükemmeli en dayanıklısı maximum 1 seneye kasmaya, donmaya insanı çıldırtmaya başlıyor. Samsung'dan şaşmayın S21FE alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı