Redmi Note 11 Pro aldığıma pişmanım

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Bu telefonu almayın aldırmayın. Tamam hızlı akıcı bir telefon fakat kamera konusunda beni hüsrana uğrattı. Note 10'larda bile 60 FPS 1080p seçeneği varken bu telefonda 1080p 30 FPS seçeneği var. Neden böyle anlamıyorum kaliteli bile çekmiyor. 108 MP olması sizi yanıltmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ejderya gibi alev atıyor Note 11.
Evet geçende Japon araba festivalinde telefon ısındığı için kapatamıyordum bile o yüzden RX7'yi çekemedim.

Zaten azıcık telefondan anlayan birisi o telefon yerine Redmi Note 10 Pro alır illa Xiaomi alıncaksa. Kötü bir seçim yapmışsınız. Geçmiş olsun.
Telefonla aram yokki çok fazla ne yazikki yaptım böyle bir kötü seçim.

Bu telefonu almayın aldırmayın. Tamam hızlı akıcı bir telefon fakat kamera konusunda beni hüsrana uğrattı. Note 10'larda bile 60 FPS 1080p seçeneği varken bu telefonda 1080p 30 FPS seçeneği var. Neden böyle anlamıyorum kaliteli bile çekmiyor. 108 MP olması sizi yanıltmasın.
Kamerada MP’le aldanıp almak zaten saçma. Sensör çok önemli kamerada. Helio G96 desen alınacak gibi değil. Redmi Note 10S’de bile 4K video seçeneği var. 10S’de Helio G95, 11 Pro’da Helio G96 var. Xiaomi “Redmi Note” serisinde iyici saçmaladı. Ve bir daha Redmi Note 7-8 serisini yakalayamayacaklar.

Kamerada MP’le aldanıp almak zaten saçma. Sensör çok önemli kamerada. Helio G96 desen alınacak gibi değil. Redmi Note 10S’de bile 4K video seçeneği var. 10S’de Helio G95, 11 Pro’da Helio G96 var. Xiaomi “Redmi Note” serisinde iyici saçmaladı. Ve bir daha Redmi Note 7-8 serisini yakalayamayacaklar.
Arkadaşımda redmi note 7 var o bile 60 FPS benden daha kaliteli çekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı