Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G bootloader kilidi açılmıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RX7800XT AMD RYZEN 7 5800X3D
Meslek
Elektronikçi
Merhaba telefonumu 2 hafta önce aldım KVKK Türkiye garantili (Xiaomi Türkiye değil). Telefonda fake ROM olduğunu fark ettim (smomixX) kodlu Miu 14.0.3.0 sürümu.
Sonrasında bootloader kildini açmayı her türlü denedim ama açılmıyor. IMEI'sini kontrol ettiğimde ise (e-Devlet üzerinden) ithal olarak getirilmiş ancak içinde kaydettirilmiş IMEI bulunuyor (her şey yasal).Türkiye garantili telefon Xiaomi China Bejing'de uretilmis.
Yani sadete geleyim, hiçbir şekilde bootloader kilidi açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba telefonumu 2 hafta önce aldım KVKK Türkiye garantili (Xiaomi Türkiye değil). Telefonda fake ROM olduğunu fark ettim (smomixX) kodlu Miu 14.0.3.0 sürümu.
Sonrasında bootloader kildini açmayı her türlü denedim ama açılmıyor. IMEI'sini kontrol ettiğimde ise (e-Devlet üzerinden) ithal olarak getirilmiş ancak içinde kaydettirilmiş IMEI bulunuyor (her şey yasal).Türkiye garantili telefon Xiaomi China Bejing'de uretilmis.
Yani sadete geleyim, hiçbir şekilde bootloader kilidi açılmıyor.
Merhaba. Bu kilidi açma işlemi için beklemek filan gerekiyordu, o bekleme süresi geçti mi? Google'da "redmi note 12 pro 5g bootloader unlock" diye aradığınızda çıkan miui forumunda ilgili bir konu var, oraya baktınız mı?

Merhaba. Bu kilidi açma işlemi için beklemek filan gerekiyordu, o bekleme süresi geçti mi? Google'da "Redmi Note 12 Pro 5G bootloader unlock" diye aradığınızda çıkan MIUI forumunda ilgili bir konu var, oraya baktınız mı?

Merhaba baktım ancak o yöntemler çok güvenilir gelmedi açıkçası bekleme süresi ne girmiyor unlock a bastığımda hata veriyor telefonun üretildigi yer ile kayıtlı oldugu yer uyuşmuyor diye.

Bu şekilde

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-18-10-55-55-435_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-18-10-55-55-435_com.android.settings.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba baktım ancak o yöntemler çok güvenilir gelmedi açıkçası bekleme süresi ne girmiyor unlock a bastığımda hata veriyor telefonun üretildigi yer ile kayıtlı oldugu yer uyuşmuyor diye.

Bu şekilde
Xiaomi engel koydu deniyor maalesef. Sanırım artık resmi olarak kilit açmak zorlaştı. Resmi olmayan bir forumunda çin numarası ile mi hesabı alıp, sitesinde seviyenizi yükseltip çince sorulara cevap vereceksiniz falan deniyor. Artık imei kaydı gibi bunun için de birilerinin bir yol bulmasını bekleyeceksiniz gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı