Çözüldü Redmi Note 11 yeşil ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reidon

Hectopat
Bugün 10 dk geçti olaydan arkadaşımla telefondan konuşurken Minecraft oynuyorduk. 2 dakika masa başından kalktım ekranın yepyeşil olduğunu gördüm nasıl çözülebilir?
Servise mi vereyim?

1666446394629.png

Bunu Google'dan buldum aynı böyle bir ekran var.

Çözüm
Bugün 10 dk geçti olaydan arkadaşımla telefondan konuşurken Minecraft oynuyorduk. 2 dakika masa başından kalktım ekranın yepyeşil olduğunu gördüm nasıl çözülebilir?
Servise mi vereyim?

Eki Görüntüle 1550635

Bunu Google'dan buldum aynı böyle bir ekran var.

Servise gönder çözümü yok yenisini vermeleri lazım. Şansını denemek istiyorsan kapatmaya zorla telefonu.
Kapama tuşuna uzun süre bas 30sn falan ya da SIM kartı çıkar kapanır zaten. Açılınca düzelmezse servise ver.

Bazen sadece tamir edipte geri veriyorlarmış. Bazen de kendi kendine düzeliyormuş.
Bahsettiğiniz soruna benzer bir sorun yaşadım. Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonda yeşil ekran sorunu aldım, belki de sizin sorununuz farklı bir türü olabilir. İki kez teknik servise gönderildi ve cihazın Xiaomi Model Standartlarında çalışıtığı bilgisi verildi. Sorunum halâ devam etmektedir.
Günceldir.

İnceleyebilirsiniz. : Xiaomi Redmi Note 10 Pro - Yeşil Ekran Sorunu Ve Teknik Servis Sorunu

hata_2.jpeg
"Fotoğraflar cihaza aittir."

Technopat Haberler

Geri
Yukarı