Redmi Note 11S çok ısınıyor

SalihReizz

Hectopat
Merhaba,
Note 11S telefona sahibim ve telefonu alalı daha 1 ay oldu ancak, telefonun kamera kısmı çok ısınıyor ve telefon 45 derece ve üstüne çıkıyor. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü dışarıdan aşırı şekilde bu ısınma hissediliyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Cihazı şarjda da kullanmıyorum.
Pil kısmı:
Screenshot_2023-06-02-23-42-04-804_com.miui.securitycenter.jpg
Screenshot_2023-06-02-23-42-09-621_com.miui.securitycenter.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Note 11S telefona sahibim ve telefonu alalı daha 1 ay oldu ancak, telefonun kamera kısmı çok ısınıyor ve telefon 45 derece ve üstüne çıkıyor. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü dışarıdan aşırı şekilde bu ısınma hissediliyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Cihazı şarjda da kullanmıyorum.
Pil kısmı:
Eki Görüntüle 1804393
Eki Görüntüle 1804394
45 derece bir şey değil. Yaz geldi normal zaten kafaya takmayın.

Merhaba,
Note 11s telefona sahibim ve telefonu alalı daha 1 ay oldu ancak, telefonun kamera kısmı çok ısınıyor ve telefon 45 derece ve üstüne çıkıyor. Bunun normal olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü dışarıdan aşırı şekilde bu ısınma hissediliyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Cihazı şarjda da kullanmıyorum.
Pil kısmı:
Eki Görüntüle 1804393
Eki Görüntüle 1804394

Bende de aynı cihaz var PUBG oynuyorum doğal gaz gibi Max yarım saat oynatıyor zaten normal ısınması ailede 3 tane var Note 11s hepside aynı şekil.

Önceki telefonum VİA S'di ve hiç ısınmıyordu en fazla 35 derceyi görüyordu. Ve bu telefonun çok ısındığını farkedince bayağı garip geldi. Sanırım buna alışmam gerekecek teşekkürler yanıtlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı