Custom ROM Redmi Note 11S Custom ROM önerisi

• Konuyu başlatan knoxi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 2.395
Minimal ADB çöpünden kurtulup Google'ın resmi SDK Platform Tools'una geçin ve OrangeFox saçmalığını yüklemeye çalışmayı bırakın. Sene artık 2017 değil.

Bootloader kilidinizin açık olduğundan emin misiniz?

Minimal ADB çöpünden kurtulup Google'ın resmi SDK platform Tools'una geçin ve OrangeFox saçmalığını yüklemeye çalışmayı bırakın. Sene artık 2017 değil.

Evet eminim 2 3 ay öncesinde açıp Endonezya ROM'una geçmiştim hem ayarlarda cihazın kilidi açık olarak gorunuyor.

Minimal ADB çöpünden kurtulup Google'ın resmi SDK Platform Tools'una geçin ve OrangeFox saçmalığını yüklemeye çalışmayı bırakın. Sene artık 2017 değil.

Nasi yapacağım ile ilgili beni yönlendirmesiniz?

Nasi yapacağım ile ilgili beni yönlendirmesiniz?
İşin fastboot kısmı için SDK Platform Tools'u indirip zip'ten çıkarın. Sonrasında çıkan "platform-tools" klasörünü Powershell veya CMD ile çalıştırmanız yeterli.

ROMu kurmak için öncelikle onun kendi recovery menüsüne ihtiyacınız olacak. Cihazınızda recovery bölümü olmadığı için önce boot imajını atın, sonrasında recovery menüsüne gidip ROMu sideload'layın.

İşin Fastboot kısmı için SDK platform Tools'u indirip ZIP'ten çıkarın. Sonrasında çıkan "platform-Tools" klasörünü PowerShell veya CMD ile çalıştırmanız yeterli.

ROM'u kurmak için öncelikle onun kendi recovery menüsüne ihtiyacınız olacak. Cihazınızda recovery bölümü olmadığı için önce boot imajını atın, sonrasında recovery menüsüne gidip ROM'u sideload'layın.

Platform Tools klasörünü PowerShell ile çalıştırdım boot imajı ne oluyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı