Custom ROM Redmi Note 11S Custom ROM önerisi

• Konuyu başlatan knoxi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 2.398
acemiyim Google pixelde 11S bulamadim
Google Pixel..? Pixel serisi cihazlarının sizinle alakası nedir?

Eğer benzer ROMlar arıyorsanız Pixel Experience veya PixelOS şeklinde arama yapın. Buyrunuz, bir örnek.

Google Pixel? Pixel serisi cihazlarının sizinle alakası nedir?

Eğer benzer ROM'lar arıyorsanız PixelExperience veya Pixel OS şeklinde arama yapın. Buyurunuz, bir örnek.

Yapamayacagim sanırım vazgecicem o linkteki Pixel OS kısmına basinca da bir şey çıkmıyor.

Yapamayacagim sanırım vazgecicem o linkteki Pixel OS kısmına basinca da bir şey çıkmıyor.
Link ölmüş.

Yine de diğer alternatiflere bakabilirsiniz.

Link ölmüş.

Yine de diğer alternatiflere bakabilirsiniz.

Bunu yapalım bilgisayara ROM'u indiriyorum yine beni yönlendirirseniz çok mutlu olurum dediğim gibi ilk defa Custom ROM kuruyorum.

Bunu yapalım bilgisayara ROM'u indiriyorum yine beni yönlendirirseniz çok mutlu olurum dediğim gibi ilk defa Custom ROM kuruyorum.
İndiği zaman ROMu zipten çıkarıp ekran görüntüsüyle birlikte cevap verirseniz hızlıca halledebiliriz.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-22_185747649.png
    resim_2025-03-22_185747649.png
    55 KB · Görüntüleme: 25
Söylediğim gibi boot imajını indirmeyi ihmal etmişsiniz anlaşılan. Herneyse.

İndirdikten sonra cihazı fastboot moduna alıp boot imajınızı flaşlayarak başlayın:
fastboot flash boot "bootimajınız.img"

Ardından recovery menünüze girin. Ses arttırma ve güç tuşlarına basılı tutabilir veya fastboot üzerinden yapabilirsiniz:
fastboot reboot recovery

Recovery menüsünde "Apply Update" seçeneğini seçin, açılan yeni menüde ADB metodunu seçin ve son olarak ROMu flaşlayın (zip formatında kalmalı).
adb sideload ROM.zip

ADB çıktınız "total xfer: %47 (1.00)" sonucunu gösterdiğinde işlem başarılı şekilde bitmiştir. Cihaza baktığınızda da "Installation completed with status 0." benzeri bir çıktı görebilirsiniz.

Son olarak verilerinizi temizleyin ve yeniden başlatın.

Boot imajınızı flaşlamak ben bu olayı bilmiyorum.

Platform Tools'u çalıstırdım Fastboot flash boot "bootimajınız. İmg bunu yazdım böyle şu an.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-22_193457706.png
    resim_2025-03-22_193457706.png
    55,2 KB · Görüntüleme: 28

Technopat Haberler

Geri
Yukarı