Türkiye ROM'u mu kullanıyorsunuz? Eğer kullanıyorsanız geç gelmesi normaldir. Türkiye romlarına güncelleme geç geliyor.
Yeniden başlat öyle kontrol et bazen bug olabiliyor.
Bekleyin. İllaki gelecektir. Yeniden başlatabilirsiniz 1 kere.Evet fakat Türkiye ROM'una başka cihazlara gelmiş güncelleme.
Birkaç defa mı yoksa sadece bir kere yetiyor mu?
Güncellemenin paketini başka bir yerden alın. OTA yazanlardan birinden güncelleyebilirsiniz bu şekilde. Ama güvenilirliği tartışılır.Bazı cihazlara 1-2 hafta önceden MIUI 14.0.8 güncellemesi gelirken benim cihazım hala 14.0.5'te kaldı ve güncelleme yerinde gösterilmiyor ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 2069264
Güncellemenin paketini başka bir yerden alın. Ota yazanlardan birinden güncelleyebilirsiniz bu şekilde. Ama güvenilirliği tartışılır.
Cihaza Stock ROM atmanın garanti ile bir ilgisi yok.Xiaomi'nin kendi community uygulamasında bir orijinal ROM sayfası var ama garanti gider mi?
Bootloader kilidi açıldığı anda garanti gider. Nasıl alakası yok?Cihaza Stock ROM atmanın garanti ile bir ilgisi yok.
Ben ROM at demiyorum, OTA paketi ile kur diyorum. ROM atmak başka bir şey.Xiaomi'nin kendi community uygulamasında bir orijinal ROM sayfası var ama garanti gider mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.