Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

  • Konuyu başlatan mcf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 138

mcf

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
500
10-15 arası telefon önerisi diye post açmıştım ancak bir maaşı el kadar bir alete bırakmak hoşuma gitmiyor(bir 3 harflide part time olarak çalışıyorum.). O yüzden Honor 90 istemiyorum.
Biraz araştırdıktan sonra Redmi Note 12 Pro 5G aklıma yattı lakin ithalatçı garantiliymiş, forumlarda bundan dolayı alınmamasını önerenler olmuş.
Benim açtığım postta ve başka postlarda Samsung A34(ve başka modeller) önerenler de olmuş. A34'ün fiyatı şu anlık bin lira daha fazla. En ucuz satıcıların güvenilir olduklarını farz ediyorum.
128 GB'lık modelleri bilemiyorum lakin 256 GB lıklar beni hafıza kartsız epey götürür diye tahmin ediyorum, oyun oynadığım yok, çok fazla fotoğraf çekmiyorum.
Redmi'yi alırsam yeni bir kulaklık almam gerekmiyor, 3,5 mm kulaklığım var. Type-C'li bir cihaz alırsam ya dönüştürücü (kaliteleri hakkında hiçbir fikrim yok) alacağım ya da yeni bir kulaklık(fena olmayan bir tane 500 lira eder mi? Bilemiyorum.)
Sorular:
1)ithalatçı garantili olmasının eksileri neler? Bu eksileri nasıl atlatabiliriz, var mıdır bir yolları?
2)Redmi'yi alırsam (ya da ne alırsam alayım) kırılmaz cam + arka kılıf alacağım, zorlanmadan bu ikisini bulabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İthalatçı garantili dediğin şey "garantisi benim kardeşim" gibi bir şey. Gidip telefoncudan alın daha iyi zaten aynı hesap. Ben geçen sene 12/256 modelini 8.5'a aldım kayıtli şekilde arkadaşta 1.5 hafta kadar önce aynı paraya 8/256 modelini aldi, öneririm.

+ Arka kılıf alacağım, zorlanmadan bu ikisini bulabilir miyim?

Rahat bulunuyor, kutudan zaten kılıf çıkıyor, koruyucuyu da telefoncu hediye etti bana hala takmadım öyle duruyor kenarda telefonun üstünde orta halli bir koruyucu var.
 
Çok uzatmadan Redmi note 12 Pro 5G modelinin kesinlikle alınacak bir telefon olmadığını söyleyebilirim. Kullanan bir tanıdığım var ve telefon çoğu yerde çekmiyor. Sorunlu bir telefon. Google'a ''note 12 pro 5g şebeke sorunu'' yazarsanız bir çok konunun olduğunu görebilirsiniz.
 
O cihazı alırsanız sorun yaşama ihtimaliniz resmi garantililere göre daha yüksek olur. Riskli bir iş ve sizi uğraştıracaktır. Bunun bilincinde olun. Alternatiflere de bakabilirsiniz.
 
Çok uzatmadan Redmi Note 12 Pro 5G modelinin kesinlikle alınacak bir telefon olmadığını söyleyebilirim. Kullanan bir tanıdığım var ve telefon çoğu yerde çekmiyor. Sorunlu bir telefon. Google'a "Note 12 Pro 5G şebeke sorunu" yazarsanız birçok konunun olduğunu görebilirsiniz.

Yurt dışı mı?
 
Çok uzatmadan Redmi Note 12 Pro 5G modelinin kesinlikle alınacak bir telefon olmadığını söyleyebilirim. Kullanan bir tanıdığım var ve telefon çoğu yerde çekmiyor. Sorunlu bir telefon. Google'a "Note 12 Pro 5G şebeke sorunu" yazarsanız birçok konunun olduğunu görebilirsiniz.

Almadan önce iyice araştırdım. Global, Çin ve Hint ürünlerine göre değişiyor. Elimde ve arkadaşımda global var böyle bir sorun yok
 
Ben şahsen bir cihaza 12.000 gibi bir para verirken garanti için bir satıcıya güvenmem. Alternatif olarak sizin için uygunsa A25, Realme 10 gibi cihazlara bakabilirsiniz. Çıkılabilirse A34 daha iyi olur tabii fakat çıkılamazsa da bahsettiğim cihazlar işinizi rahat görür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı