Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

Bütçe
11000
Xiaomi almanızı önermem. Bende aktif olarak Redmi Note 10 5G kullanıyorum. Telefonda ısınma oluyor, cızırtı yapıyor, kasıyor ve bazen sistem arayüzü hata veriyordu. Şu an da sistem arayüzü hatası almıyorum fakat yine de Xiaomi telefon önermem.

Bende Redmi 10C kullanıyorum batarya sağlığı azaldı bayağı ekran dokunmatiği bozuk bazen parmak izi falan çalışmıyor ısınıyor ama üst modellerde belki sorun yoktur diye düşündüm teşekkürler.

AA.

Şunu al yağ gibi ak git. Bunda da ekranda film koruması ve kılıfla geliyor. Nothing Phone (1) (128 GB)

Bütçeyi arttırabilirseniz en mantıklısı Nothing Phone 1 olacaktır.

Hocam çıkabiliyorsanız Nothing Phone 1 bakın.

Hocam şimdi araştırdım nothing phone 1'e 12.9k veren Galaxy A35e 13.4K vermez mi?

Teşekkürler hocam tam aradığım telefon ama 13.5k vermekte biraz fazla geliyor. Sanırım bütceyi arttırıp bunu alacağım teşekkürler.

Şimdi bende öyle düşündüm hocam ama bir telefona da 13.5k vermek abartı geliyor daha alt bir model mi alsam diyorum yapacak bir şey yok Nothing Phone 1 alacağım galiba.
Hocam tecno spark 30 pro 12.500 tl kamerası taş gibi eğer çıkacaksanız eğer bu modele göz atmanızı öneririm

Bende Redmi 10C kullanıyorum batarya sağlığı azaldı bayağı ekran dokunmatiği bozuk bazen parmak izi falan çalışmıyor ısınıyor ama üst modellerde belki sorun yoktur diye düşündüm teşekkürler.

Hocam şimdi araştırdım nothing phone 1'e 12.9k veren Galaxy A35e 13.4K vermez mi?
A35 exynos kardeşim nothingde sd 778g+ var. Pişman olabilirsin benden demesi.

Güncelleme desteği önemli değilse Nothing Phone 1 donanımsal olarak daha iyi hocam. Tabii tasarım hoşunuza gitmemiştir veya güncelleme desteği istiyorsunuzdur. O zaman alınabilir. Size kalmış.

Hocam Phone 1 genel olarak A35'e göre küçük farkla önde cihaz. Kıyaslarsak kamera (çok küçük farkla), işlemci, malzeme kalitesi olarak Phone 1 önde; ekran, yazılım güncellemesi ve kişiselleştirme seçenekleri olarak A35 önde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı