Redmi Note 12 Pro 5G vs A34 vs S20FE vs A52

aedrols

Kilopat
En fazla 13-14K ya bu telefonlardan hangisi sizce ya da başka öneriniz var mı? Kamera vs. önemli değil tek dikkat ettiğim şey şarjının gün içinde uzun süre dayanması.

Kaç saat ekran süresi almak istiyorsunuz? Burdaki cihazlar S20 FE ile yarışabilecek cihazlar değil ama batarya konusunda S20 FE'yi sollarlar.

En fazla 13-14K ya bu telefonlardan hangisi sizce ya da başka öneriniz var mı? Kamera vs. önemli değil tek dikkat ettiğim şey şarjının gün içinde uzun süre dayanması.
Donanım olarak Samsung S20 FE. Batarya için A34 5G.

Kaç saat ekran süresi almak istiyorsunuz? Burdaki cihazlar S20 FE ile yarışabilecek cihazlar değil ama batarya konusunda S20 FE'yi sollarlar.
Şuan kullandığım telefon geçici olduğu için çok kullanmıyorum bakıp bir şey söyleyemiyorum o yüzden ama 8-10 saati vardır sanırım, oyun vs. pek oynamıyorum

Batarya olarak aralarından en iyisi A34. Kamera, arayüz, ekran, işlemci, performans ve diğer amiral gemisi özellikler bakımından en iyisi S20 FE.
yani şarj önemli dedim de bütçem de kısıtlı yani en kaliteli telefonu almak isterim açıkçası

Şuan kullandığım telefon geçici olduğu için çok kullanmıyorum bakıp bir şey söyleyemiyorum o yüzden ama 8-10 saati vardır sanırım, oyun vs. pek oynamıyorum

yani şarj önemli dedim de bütçem de kısıtlı yani en kaliteli telefonu almak isterim açıkçası
Aralarında en kaliteli telefon S20 FE, ekran süreside bu attığım sürenin biraz altında veya üstünde değişebiliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210515-170324_Gallery_42825.jpg
    Screenshot_20210515-170324_Gallery_42825.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 81

Aralarındaki en kaliteli telefon S20 FE. Tek eksisi güncelleme almayacak daha. Belki Android 14 alır ama sanmıyorum. S20 FE aslında bu cihazlarla bir bile tutulamaz. Çünkü S20 FE amiral gemisi bir telefon. Kendisi iPhone 11'den daha iyi. Gerisini siz hesap edin.

Forumda sadece 3-4 soruya baktım hepsinde S20FE varken A54 alınmaz demiş herkes. Tamam batarya önemli de zaten düşük bütçe, uzun süre kullanmam gerek vs. kalitesi de önemli sonuçta kararsız kaldım bilemedim. Ben 12 pro 5g ye yakındım bide kimse ondan bahsetmemiş bile valla

Forumda sadece 3-4 soruya baktım hepsinde S20FE varken A54 alınmaz demiş herkes. Tamam batarya önemli de zaten düşük bütçe, uzun süre kullanmam gerek vs. kalitesi de önemli sonuçta kararsız kaldım bilemedim. Ben 12 pro 5g ye yakındım bide kimse ondan bahsetmemiş bile valla
Klasik Xiaomi bugları, S20 FE'den kötü işlemci, daha kötü kamera.Yani S20 FE'den kalitesiz bir cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı