Link pqylaşırmısınBenim cihazda SMOMIXN sürümüydü bootloader açıp SMOMIXM (GL) ROM attım cihaz Android 13'e yükseltti kendini ve şu an güncellemede alıyor isterseniz size ROM'un linkini atabilirim.
Link pqylaşırmısınBenim cihazda SMOMIXN sürümüydü bootloader açıp SMOMIXM (GL) ROM attım cihaz Android 13'e yükseltti kendini ve şu an güncellemede alıyor isterseniz size ROM'un linkini atabilirim.
Link pqylaşır mısın?
Link pqylaşır mısın?
Benim cihazda SMOMIXN sürü müydü bootloader açıp SMOMIXM (GL) ROM attım cihaz Android 13'e yükseltti kendini ve şu an güncellemede alıyor isterseniz size ROM'un linkini atabilirim.
Download V14.0.8.0.SMOMIXM - Xiaomi Redmi Note 12 Pro/Pro+/Discovery - Global Stable in MiFirm bl açıp Mi Flash tool ile atman yeterli.
Hocam bu arada daha HyperOS almadı bu sürüm haberiniz olsun.
İşte tam olarak benim yapacağımda bu, ama ben direk HyperOS güncellemesi atacağım ondan sonra geri kapatmayı deneyeceğim bl kilidini.
Bl kilidiniz açık diye HyperOS almıyorsunuz kapatmayı deneyin.
Nasıl kapanıyor hocam.
Mi Flash tool uygulamasında.
Eki Görüntüle 2120261
Clean all and lock diye bir seçenek var yanlış değilsem bl kilitliyor.
Ne gibi bir tehlikesi var hocamO tehlikeli bir işlem hocam.
Ne gibi bir tehlikesi var hocam.
Eğer ki işlem error verirse geçmiş olsun cihazın bl kapanıyor ve içindeki yazılımda silindiğinden cihaz hard brick oluyor.
O zaman nasıl yapacağız hocam? Bl açık mı kalsın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.