Çözüldü Redmi Note 12 uyumlu ROM, Redmi Note 13'te çalışır mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baris3

Femtopat
Redmi Note 12 ile 13'un islemcisi birebir ayni. GitHub; da bu iki cihaz icin ortak kernel derlemis insanlar var. Ben de bunu gorunce aklima bu soru geldi. Hem islemcisinin ayni olmasi hem de ortak derlenmis kernel demek bu anlama gelir mi? Cunku rn 13 icin Custom ROM bulamadim. Redmi Note 12 uyumlu ROM'lari 13 cihazima kurabilir miyim?

Değil 12, 13 bazen detaylı model numarasında bulunan tek bir harf ya da rakam değişlikliği bile cihazları hard brick durumuna sokabiliyor. Yani kapanır ve bir daha açılmaz. Yani bazı cihazlarda örnek olarak "Galaxy Note 2" diye dosya indirip yükleme de yapamazsınız GT-N7100 diye model yazıp ona uygun ROM bulursunuz. Ayrıca custom ROM seçenekleri eskiden olduğu kadar bol değil malesef. Artık yapanda yükleyen de az. Eski cihazlar için seçenekler bol.

katılıyorum bir harf bile cihazı bozuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…