Arkadaşlar yurt dışı olarak alacağım 2'sinden biri sadece başka tel önermeyin. Redmi Note 12s mi Redmi Note 12 Pro 4G mi kafamı karıştıran 12s Android 14 var ama 12 Pro 4G de yok nasıl oluyor anlatır mısınız? Teşekkürler.
Arkadaşlar yurt dışı olarak alacağım 2'sinden biri sadece başka tel önermeyin. Redmi Note 12s mi Redmi Note 12 Pro 4G mi kafamı karıştıran 12s Android 14 var ama 12 Pro 4G de yok nasıl oluyor anlatır mısınız? Teşekkürler.
Pro 4G ile Redmi Note 10 Pro birebir aynı cihaz. Almayın onu.
Yanlış değilsem 12 pro android 11'le kutudan çıkıyor bu yüzden Android 14 alacağını sanmam.12s daha yeni olduğu için Android 14 var. 12s, 2023 ikinci çeğreğinde çıktı, 12 Pro ise 2022'nin üçüncü çeğreğinde. Güncellemeyle Android 14 alır Pro da.
Note 12 Pro 4G aman sakın almayın. Şu an kullanıyorum eğer PUBG oynayacaksanız 45 FPS veriyor (ben oynamıyorum o yönden sorunum yok) ama bayağı bir telefona hard reset, performans ayarları yapmama rağmen Wild Rift'da bile en düşük ayarlarda sabit 60 FPS yapamadım. Sürekli FPS kaybı yaşıyorum. Oyun için alacak iseniz Note 12 Pro 5G modelini alabilirsiniz alan çoğu kişi memnun.
Abimde var memnun PUBG denedim shanok bootcampa atladım beni çok tatmin etmişti Max ayarlara almama rağmen 4X falan yapmıştım şu an kullandığım telefon Samsung S6 ve babam getiriyor telefonu 5G'sini dedimde sıkıntı çıkabilir diyor maildemi tam hatirlamiyorum ve testlerde Wild Rift'te Max ayarlarda 60 FPS veriyordu sizin cihazda sıkıntı olma olasılığı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.