Redmi Note 13 4G HyperOS 3 alacak mı?

alonewolff

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkes başka bir şey diyor. Benim için HyperOS 3 çok önemli bir güncelleme. Gelecek mi gelmeyecek mi hala bilmiyorum.

Screenshot_2025-11-29-18-32-06-400_com.android.settings.jpg

Hangi cihazlara geleceği yayınlanalı biraz oldu bakabilirsiniz.
Baktım Redmi Note 13 5G var ama 4G yazmıyor. Bazı yerler de 4G'yi dahil etmiş. Anlamadım.
Cihaz Android 13 ile çıkmış ve 2 yıl garantili güncelleme olduğu yazıyor. Muhtemelen gelmeyecektir.
HyperOS 2'de hiçbir şey yoktu. Keşke 3 gelseydi...

Yani hyperisland sadece müzik açınca falan ortaya çıkıyor appledaki gibi süreli durmuyor orda. Kilit ekranı fena değil ama. Çok merak ettiyseniz telefonunuz için olan telegram kanallarında port hyperos 3 romlar var.
Rom işlerinden hiç anlamam ve korkuyorum hocam. Ayrıca veri yedeklemeyi de daha önce hiç yapmadım. Telefoncuya götürsem %100 yapar mı?

Rom işlerinden hiç anlamam ve korkuyorum hocam. Ayrıca veri yedeklemeyi de daha önce hiç yapmadım. Telefoncuya götürsem %100 yapar mı?
Çok basit bir işlem aslında ama telefoncu yüksek ihtimal fazla para alır. Zaten bence sizin telefonunuzda hyperos 3 çok kasar aosp rom kurmak en mantıklısı olur. Note 13 pro plus kullanıyorum hyperos 3 çok kasıyor 2.2ye göre. Kurmak istiyorum diyorsanız ilk kuruşunuzda biraz uğraştırabilir. Ve kurulum talimatlarına dikkat edin adımları atlamayın.

Çok basit bir işlem aslında ama telefoncu yüksek ihtimal fazla para alır. Zaten bence sizin telefonunuzda HyperOS 3 çok kasar AOSP ROM kurmak en mantıklısı olur. Note 13 Pro Plus kullanıyorum HyperOS 3 çok kasıyor 2.2ye göre. Kurmak istiyorum diyorsanız ilk kuruşunuzda biraz uğraştırabilir. Ve kurulum talimatlarına dikkat edin adımları atlamayın.

Brick olma ihtimalinden falan korkuyorum hocam. O strese katlanamam yani maalesef. Kassa bile yeni özelliklere değer, baştan HyperOS'a yükseltmemem gerekirdi öbür türlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı