Redmi Note 13 Pro+ HyperOS 2.0'a nasıl yükseltilir?

Samed YGZ

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bugün cıhazımın hala HyperOS 1.0 da olduğunu fark ettim ve araştırdım. Sanırsam Çin cihazı oldugundan guncelleme almıyor. Cihazın içinde global ROM var ama bir turlu guncelleme almıyor. Çin cihazını nasıl HyperOS 2.0'a yukseltebılırım?

Gelse bile yapmamanı öneririm cidden hem cihazı kastırır hem de pil tüketimi arttırır.

Hocam ondan değil cihaz cidden felaket bir cihaz pil performansı çok kötü HyperOS 1 de sabah 100 de çıkarıyorum akşam 2 saat baktımmı şarjım 30'lara falan düşmüş oluyor cıhaz daha yenı pılı de gayet sağlam.

Hocam ondan değil cihaz cidden felaket bir cihaz pil performansı çok kötü HyperOS 1 de sabah 100 de çıkarıyorum akşam 2 saat baktımmı şarjım 30'lara falan düşmüş oluyor cıhaz daha yenı pılı de gayet sağlam.

Kaldıramayacak bir cıhaz degıl.

Bootloader kilidini açıp Mi Flash ile yükleyebilirsiniz.

Bootloader kilidine gerek yok gibi geldi hocam MediaTek işlemci var direk ROM atılıyor diye biliyorum.

Muhtemelen cihaz Çin ve convert yazılım var içerisinde, emin olmak için yazılım bilgileri kısmını çekip atın kontrol edelim.

Muhtemelen cihaz Çin ve convert yazılım var içerisinde, emin olmak için yazılım bilgileri kısmını çekip atın kontrol edelim.

Evet hocam cihaz Çin ama o dediğiniz kısım yok bende.

CPU Z ye girincede kameradakı OIS'e bir şeyler oluyor ondan pek yanaşamadım.

Cihaz yeniyse iade edin hocam hiç uğraşmayın şuan telefonlar çok pahallı, para kolay bulunmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı