Redmi Note 13 Pro nasıldır?

Bütçe
13.500
Depolama çok önemliyse alınır. Önemli değilse A35 al.
Bence şuan çoğu kişinin 512GB hafızalı cihaza ihitaycı yok. Tabi ki S24 ve ya iPhone 15 gibi yüksek boyutta fotoğraf çeken cihazlar hariç tutuyorum. Bu cihazlarda çektiğin fotoğraf taş çatlasın 15 20 MB yer kaplar. Yani A35 çok çok daha mantıklı.

Kamera olarak hangisi daha iyi peki hocam?
5G daha iyi tabi ki.

Bence şuan çoğu kişinin 512GB hafızalı cihaza ihitaycı yok. Tabi ki S24 ve ya iPhone 15 gibi yüksek boyutta fotoğraf çeken cihazlar hariç tutuyorum. Bu cihazlarda çektiğin fotoğraf taş çatlasın 15 20 MB yer kaplar. Yani A35 çok çok daha mantıklı.

5G daha iyi tabi ki.
Buna neden siz karar veriyorsunuz ki? Belki eski fotoğraflarını da depolayacak?

5G modeli kamera, işlemci, ekran olarak daha iyi ve 100mAh daha büyük bataryaya sahip. Daha iyi olduğu detaylar vardır illaki.
Kamera’da aşırı fark yok. İkisinde de ISOCELL HP3 kullanıyor. Bir tık daha iyidir. 12 Pro vs 12 Pro 5G gibi değil ama SoC, ekran, batarya vs. olarak üstün.

Bence şu an çoğu kişinin 512 GB hafızalı cihaza ihitaycı yok. Tabii ki S24 veya iPhone 15 gibi yüksek boyutta fotoğraf çeken cihazlar hariç tutuyorum. Bu cihazlarda çektiğin fotoğraf taş çatlasın 15 20 MB yer kaplar. Yani A35 çok çok daha mantıklı.

5G daha iyi tabii ki.

Samsung'a serisini ben gram beğenmiyorum babamın eski telefonu A23dü sürekli donuyordu arkadaşımda A34 var oda aynı şeyi söylüyor.

Cihazın özeti aslında şu:

Yüksek hafıza ve Ram ile yıllara rahatça kullanılır , G99 ile orta oyunları rahatça oynarsın.
Kamera olarak çok iyi değil fakat rezaletde değil tam ortada bir kamera.
Yazılım konusunda şüpheliyim , onu kullandıktan sonra yeniden bildirirsiniz.

Bu kadar işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı