Redmi Note 13 Pro nasıldır?

Bütçe
13.500
Türkiye'de 7 8K aralıklı telefonlar çöp. Kaldı ki 13K bile telefon bulmak zor.

13K ya kağıt ustunde en iyisi A35 şu an. Şahsen bu fiyatlarda y. D cihazlara yonelirdim. 8K civarına satılan y. D Note 12 Pro 5G, Note 13 Pro 4G'den daha iyidir.

13K ya kağıt ustunde en iyisi A35 şu an. Şahsen bu fiyatlarda y. D cihazlara yonelirdim. 8K civarına satılan y. D Note 12 Pro 5G, Note 13 Pro 4G'den daha iyidir.

Yurt dışı telefonda güncelleme yapılamamsı ne kadar önemli bir problem hocam? Örneğin iOS 18 geldi ama ben hala 16'da kullanıyorum gibi bir şey mi oluyor? Yoksa güvenlik güncellemeleri falan da dahil mi?

Samsung A35 çok fazla ısınan bir telefon A35 çok fazla şikayet alan telefon Samsung'a serisi bence alınmaz kağıt üstünde evet en iyisi ama kronik sorunları fazla. Note 12 Pro 5G daha iyi ama şu da var babam oyun oynamıyor ki Note 12 Pro 5G en düşük 12K.

Yurt dışı telefonda güncelleme yapılamamsı ne kadar önemli bir problem hocam? Örneğin iOS 18 geldi ama ben hala 16'da kullanıyorum gibi bir şey mi oluyor? Yoksa güvenlik güncellemeleri falan da dahil mi?

O cihaza göre değişiyor mesela Note 10 Pro da IMEI uçma ve modem dosyası isteme sorunu var, Note 12 Pro 5G direnç yaparsan sorun olmuyor. OnePlus 9 da hiç sorun yok mesela o konuda ama telefonun kronik güncelleme sorunu var eğer cihaz Android 11 ise 13'e direk güncelleme yapmıyor kuruluma başlamadan hata veriyor, Android 12 yapıp 13'e geçmek gerekiyor ama 12 ROM bulamıyorum. Çoğu cihaz sorun yapmıyor genelde.

Samsung A35 çok fazla ısınan bir telefon A35 çok fazla şikayet alan telefon Samsung'a serisi bence alınmaz kağıt üstünde evet en iyisi ama kronik sorunları fazla. Note 12 Pro 5G daha iyi ama şu da var babam oyun oynamıyor ki Note 12 Pro 5G en düşük 12K.

İnternet fiyatı O, 8-8.5 civarına telefoncular 0 kayıtlı satış yapıyorlar bizzat ben almıştım 12 RAM'li modelini. Onun da Turbo Edition modelleri çok güzel cihazlardir. Alacaksan global al Çin versiyonlarında şebeke sorunu yasanabiliyor.

O cihaza göre değişiyor mesela Note 10 Pro da IMEI uçma ve modem dosyası isteme sorunu var, Note 12 Pro 5G direnç yaparsan sorun olmuyor. OnePlus 9 da hiç sorun yok mesela o konuda ama telefonun kronik güncelleme sorunu var eğer cihaz Android 11 ise 13'e direk güncelleme yapmıyor kuruluma başlamadan hata veriyor, Android 12 yapıp 13'e geçmek gerekiyor ama 12 ROM bulamıyorum. Çoğu cihaz sorun yapmıyor genelde.

İnternet fiyatı O, 8-8.5 civarına telefoncular 0 kayıtlı satış yapıyorlar bizzat ben almıştım 12 RAM'li modelini. Onun da Turbo Edition modelleri çok güzel cihazlardir.

Babam cihazı 3 gün önce aldı gayet memnun öneriler için teşekkürler.

Hocam biraz geç cevap verdim kusuruma bakmayın, psiklojik olarak çökük süreçteyim. Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB) - Redmi Note 13 Pro Karşılaştırması - Epey
Bu linke tıklayın ve farklarına kendiniz bakın.

Problem yok hocam teşekkürler cevabınız için. Sadece anlamadığım bir nokta var. Redmi Note 13 Pro 200MP Redmi Note 12 Pro ise 50MP. Nasıl 12 Pro'nun kamerası daha kaliteli oluyor? Özellikle gece çekimleri için önem veriyorum kameraya.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı