Custom ROM Redmi Note 13 Pro+ ROM bilgisi nereden öğrenilir?

Tririvals

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2018
Mesajlar
59
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba, herkese hayırlı bayramlar. Bugün elime Note13 Pro+ geçti fakat ROM'u biraz kafamı karıştırdı. Bu ROM hangi bölgenin anlamadım, bir de MIUI sürümü güncel olup olmadığını söyleyebilirseniz sevinirim. 14.0.1 MIUI sürümü ROM sürümü ise TNOIMXM.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2024-04-11-00-56-10-844_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-04-11-00-56-10-844_com.android.settings.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle ki, yeni nesil MTK'lar artık o methodu yemiyor.
Telefonu satın aldığım yer 600 Liraya IMEI kaydı yapabildiğini söylüyor. Direnç kaydı yapıyorlar sanırım. Bu direnç kaydı sonrasında bootloader kilidi açılıyor mu?
 
Aynı ROM'a sahibim. Cihazın bootloader kilidini açmak için hesap ve cihaz ekleye tıkladığımda "the system is being upgraded" hatası alıyorum ve bootloader kilitli kalıyor. Böyle bir problemi siz de yaşadınız mı? @Tririvals
Xiaomi Community'den süre aldınız mı?
 
Evet direnç yaparlar muhtemelen, ancak BL dirençe bağlı değil yetkili hesaba bağlı.
Yetkili hesapla yapılan işlem dediğimiz şey nedir? Mesela Xiaomi ile ilgili tüm yazılımları indirebildiğimiz sitede şöyle bir şey var.

Mi hesabını telefondan çıkıp girdiniz mi?
Hayır. Oturumu kapatıp tekrar mı açayım? Bir de önceden de xiaomi cihaz kullanıyordum onda kullandığım hesabı mı kullanayım yoksa yeni mi açayım?
 
Yetkili hesapla yapılan işlem dediğimiz şey nedir? Mesela Xiaomi ile ilgili tüm yazılımları indirebildiğimiz sitede şöyle bir şey var.

Hayır. Oturumu kapatıp tekrar mı açayım? Bir de önceden de Xiaomi cihaz kullanıyordum onda kullandığım hesabı mı kullanayım yoksa yeni mi açayım?

Buradaki yetkili hesap EDL modda kalan cihazlar için token yani kredi sağlıyor. Benim kastım tuzlu olan yöntem.
 
@M.Meriç hocam peki bu bahsettiğiniz ücretlere yapan kişiler kimler? Aynı zamanda İstanbul içinde, yerinde yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz?
 

Geri
Yukarı