Redmi Note 13 Pro vs A55

G99'a sahip olan Redmi note 13 pro 4G hiçbir şart ve koşulda alınmaz; a55 daha mantıklı.
G99 un en iyi yanı imei sorunsuz atılıyor. Ömürlük bedava telefon oluyor. Performansını da kullanmadığınız için bilemezsiniz. Atmasyon bilgilerle boş konuşmayın. Snapdragon diye güçlü olduğunu sanıp telefon alanlar telefonu ısınıyor diye sıcaktan kulağına koyup konuşamıyor bile. Telefonda zaten ne yapılabildiği belli. G99 ile yapılamayıp bu paraya snapdragonda yapılan ne var?

Orijinal Note 13 Pro al bende orijinalini aldım geçen hafta çok iyi pil kalitesi olsun kamerası olsun cam gibi. Samsung telefonlar geride kaldı bence Xiaomi'ye göre.

Oyun performansı olarak hiç kasma lag yok pil ömrü A55'ten daha yüksek ama yurt dışı alırsan sisteme yeni güncelleme gelmez.
Hocam nasıl yeni güncelleme gelmez anlayamadım?

Redmi'nin 4g olmasına dikkat et. 5g ise yazılımı sahte olma ihtimali çok yüksek. Bulduğun telefon Redmi Note 13 Pro 4g 12 gb / 512 gb olan versiyon ise kaçırma.
Nasıl anlayacağım hocam bunu?

Yüksek remli olanı daha iyi ben 12/512 kullanıyorum. Ayrıca mi store'dan al orijinal olsun.
Hocam yurt dışı 10k civarına geliyor mi storede çok pahalı bütçem yok.

8 gb/256 hocam

Son düzenleme:
Ürün adının sonunda 4g veya 5g yazar. 5g'lerin nerdeyse hepsi sahte, fiyatı da biraz daha yüksek. Sizin fiyat 4g olan gibi. Bende 10.800 tl ye aldım. Global rom kurulu gelir ve güncellemeleri sorunsuz alır. Kutu içeriğinde 67 watt şarj cihazı ile gelir.

Ürün adının sonunda 4g veya 5g yazar. 5g'lerin nerdeyse hepsi sahte, fiyatı da biraz daha yüksek. Sizin fiyat 4g olan gibi. Bende 10.800 tl ye aldım. Global rom kurulu gelir ve güncellemeleri sorunsuz alır. Kutu içeriğinde 67 watt şarj cihazı ile gelir.
4g ise 10k iyi fiyat değil mi hocam 8/256 modeli için?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı