Redmi Note 13 Pro mu Samsung A35 mi?
Samsung Galaxy A35.
Redmi Note 13 Pro mu Samsung A35 mi?
Kronik açıdan bakarsak Note 13 Pro kronik sıkıntı var mı?
O bütçeye daha iyisi varken iyinin kötüsü demek daha mantıklı olurKötünün iyisi.
Var arayüzde donmalar takılmalar oluyorKronik açıdan bakarsak Note 13 Pro kronik sıkıntı var mı?
Var arayüzde donmalar takılmalar oluyorKronik açıdan bakarsak Note 13 Pro kronik sıkıntı var mı?
A35 5g tabi ki de.Redmi Note 13 Pro mu Samsung A35 mi? Parasal olarak bakmayın.
Valla bu işlemci genel olarak 7-9 liralık telefonlara koyulur o bütçede de bir tek Redmi Note 12 var SD 685'li başka da yok.O bütçeye daha iyisi varken iyinin kötüsü demek daha mantıklı olur![]()
Geçilir arada dağlar kadar fark var arkadaşımda m34 var bende a35 5g hız konusunda büyük fark var pubg de mesela 30fps zor alıyor ben stabil 60 alıyorum.@mefosane M34'den geçilir mi?
Ben M31'den gectim, eFootball icin yeterli gelmiyor diye degistirmek istemistim. Cok daha iyi ama uzun surdugu zaman isiniyor. M34 ne zaman cikti?@mefosane M34'den geçilir mi?
Redmi note 12 pro 5g var o fiyat bandında?Valla bu işlemci genel olarak 7-9 liralık telefonlara koyulur o bütçede de bir tek Redmi Note 12 var SD 685'li başka da yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.