Redmi Note 13 şarjı hızlı bitmeye başladı

m.emin23

Decapat
Daha fazla  
Telefonda HyperOS 1 EU yüklüydü, 2.0.10.0 güncellemesi geldi, dedim yapayım, yapmaz olaydım. Şarjı hızlı gitmeye başladı, dedim tekrar MIUI'e döneyim, döndüm ama hâlen daha hızlı gidiyor. Önceden 10 dakikada 1 yüzde giderken, şimdi 6-7 dakikada bir yüzde gidiyor. Bu normal mi? Bir de ekran sürem düştü, eskiden 6 saat 30 dakika ekran süresi alıyordum, şimdi 5 saat 30 dakika oldu.

Telefonda HyperOS 1 EU yüklüydü, 2.0.10.0 güncellemesi geldi, dedim yapayım, yapmaz olaydım. Şarjı hızlı gitmeye başladı, dedim tekrar MIUI'e döneyim, döndüm ama hâlen daha hızlı gidiyor. Önceden 10 dakikada 1 yüzde giderken, şimdi 6-7 dakikada bir yüzde gidiyor. Bu normal mi? Bir de ekran sürem düştü, eskiden 6 saat 30 dakika ekran süresi alıyordum, şimdi 5 saat 30 dakika oldu.

Normaldir. Böyle şeylere takıntı yaparsanız daha da düşüyor akışına bırakınca aslında bir problem olmadığını anlıyorsunuz bırakın son sürümde kalsın

HOS1 daha stabil bu konuda. Xiaomi cihazlarda her güncelleme iyi olmuyor. Daha önceden Xiaomi tecrübeniz varsa bilmeniz gerekirdi.

Bir güncelleme geldiğinde topluluktaki yorumları inceleyip ona göre performans vs gibi kayıplar yoksa geçmek mantıklı.

BL kilidi açık ise eski sürüme geri dönebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı