Kardeşim general Mobile harbiden çöp realme falan da bakabilirsin ama note 13 de iyidirGeneral Mobile almayın. Biraderim vergi iadesi var diye aldı. Gerçekten beş para etmez cihaz. Güncelleme gelmiyor. Donma sorunları var. Birkaç kere telefon kendi kendine kitlendi. Ekran dondu servise gitti. Önermiyorum.
Bende Redmi Düşünüyorum ama işlemcisi daha iyi gm 24 pro nun o kafamı karıştırdıGeneral Mobile almayın. Biraderim vergi iadesi var diye aldı. Gerçekten beş para etmez cihaz. Güncelleme gelmiyor. Donma sorunları var. Birkaç kere telefon kendi kendine kitlendi. Ekran dondu servise gitti. Önermiyorum.
9500 bütçe realme 11 var o bütçeyi aşıyorKardeşim general Mobile harbiden çöp realme falan da bakabilirsin ama note 13 de iyidir
İşlemci iyi olabilir ama uzun süreli kullanımda marka kazanır teknik kalite cihaz desteği yazılım ile redmi öne geçerBende Redmi Düşünüyorum ama işlemcisi daha iyi gm 24 pro nun o kafamı karıştırdı
9500 bütçe realme 11 var o bütçeyi aşıyor
haklısın redmi almak istiyordum zaten şimdi kesinleşti vergi iadesi çok yavaş yapıcak bişey yok saçma sistem ama beklicezİşlemci iyi olabilir ama uzun süreli kullanımda marka kazanır teknik kalite cihaz desteği yazılım ile redmi öne geçer
Piyasaya yetişemiyorum artık
Hatırlatma yapayım para hesabınıza hemen geçmez vergi iadesi 3 ayı bulabiliyor
Görünüşü Çok Kötü Damla Çentik Ağır Telefon
Hocam bu butcede gorunusune laf etmen garip. Haklisin kotu duruyor fakat en iyi donanim kamera yazilim bunda. Kacak xiaomi bak istersen.haklısın redmi almak istiyordum zaten şimdi kesinleşti vergi iadesi çok yavaş yapıcak bişey yok saçma sistem ama beklicez
Görünüşü Çok Kötü Damla Çentik Ağır Telefon
Onun tadı ayrı oluyorHocam bu butcede gorunusune laf etmen garip. Haklisin kotu duruyor fakat en iyi donanim kamera yazilim bunda. Kacak xiaomi bak istersen.
Özellik Olarak daha iyisi yok ondan Ama yıl olmuş 2024 damla çentik ekran kasa oranı arkası plastik malzeme kalitesi kötü kronik sorunları var diyolar video izledimHocam bu butcede gorunusune laf etmen garip. Haklisin kotu duruyor fakat en iyi donanim kamera yazilim bunda. Kacak xiaomi bak istersen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.