Redmi Note 13 vs POCO X6 Pro

Bütçe
19000
Vallaha hocam yazıma emoji atmışsınız ama 1 yıl sonra tekrar görüşelim öyle konuşalım anlamadım herkeste aynı POCO X6 Pro var bir tek bendeki mi kasıyor X3 Pro varkende kasıyordu pixelexperiance room atıp memnun kalmıştım. Acaba Hyper OS 2 ile nasıl oldu.

POCO X6 Pro gelen güncellemelerle stabilitesi artan cihazlardan biri, gelen 1.0.17.0 güncellemesi ile stabilitesi arttı ve buglar fixlendi, cihazın kas gücü de cabası. Bence fiyatına göre çok iyi bir cihaz, aynı şekilde fiyat segmentine kıyasla ekranı da çok iyi, 10 bit + 2 bit FRC renk derinliği sunuyor.

POCO X3 Pro ise kronik sorunlu bir cihaz, güncelleme desteği zaten kesildi. PixelExperience ROM'u ise çok fazla pil sömüren bir ROM bana kalırsa.

POCO X6 Pro gelen güncellemelerle stabilitesi artan cihazlardan biri, gelen 1.0.17.0 güncellemesi ile stabilitesi arttı ve buglar fixlendi, cihazın kas gücü de cabası. Bence fiyatına göre çok iyi bir cihaz, aynı şekilde fiyat segmentine kıyasla ekranı da çok iyi, 10 bit + 2 bit FRC renk derinliği sunuyor.

POCO X3 Pro ise kronik sorunlu bir cihaz, güncelleme desteği zaten kesildi. PixelExperience ROM'u ise çok fazla pil sömüren bir ROM bana kalırsa, daha CC.

O konuda hakkını yemem X6 Pro ekranı güzel telefondu özellikle kamerasından memnundum. Ama çok bug yaşadığımdan bıkkınlık gelmişti özellikle telefonu yormayan biriyim oyun vs oynamam ona rağmen kasmalar ve buglar yaşayınca canım sıkıldı.

POCO X3 Pro ise kronik sorunlu bir cihaz, güncelleme desteği zaten kesildi. PixelExperience ROM'u ise çok fazla pil sömüren bir ROM bana kalırsa.

Bende X3 Pro da kronik hiçbir sorun yaşamadım işin garip tarafı sadece stok OS ile kasmalar ve 1 gün pil ömrü sorunum vardı.

O konuda hakkını yemem ekranı güzel telefondu özellikle kamerasından memnundum. Ama çok bug yaşadığımdan bıkkınlık gelmişti özellikle telefonu yormayan biriyim oyun vs oynamam ona rağmen kasmalar ve buglar yaşayınca camdan atasım gelmişti.

Açıkçası telefonun kamerası en kötü özelliği olabilir, gözünüze nasıl iyi geldi anlamadım. Şu an da cihazı kullanıyorsanız bugların fixlendiğini göreceksinizdir. Yavaşlama olacağını da sanmıyorum çünkü cihaz üst seviye amiral gemilerinde kullanılan UFS 4.0 ile geliyor, bu Xiaomi 13T serisinde bile yok.

Açıkçası telefonun kamerası en kötü özelliği olabilir, gözünüze nasıl iyi geldi anlamadım. Şu an da cihazı kullanıyorsanız bugların fixlendiğini göreceksinizdir. Yavaşlama olacağını da sanmıyorum çünkü cihaz üst seviye amiral gemilerinde kullanılan UFS 4.0 ile geliyor, bu Xiaomi 13T serisinde bile yok.

Ben kamerayı Google AI ile kullanıyordum kamerayı ama güzeldi

Zaten cihazı satıp mi 13 Ultra ya geçtim rahatladım hiçbir derdim yok belki de bendeki X6 Pro kronikliydi bilmiyorum HyperOS 2 updete ile test edemedim.

Arkadaşlar merhaba, kendime yeni bir telefon alacağım genellikle oyun çok nadiren de fotoğraf çekilirim. Bütçem 18-19 bin ve bu iki telefon arasında kaldım.

Sizce bu fiyata istediğim özelliğe telefon var mı veya biraz daha para ekleyip X7 Pro mu almalıyım?

Ben daha yeni A55 aldim merak ettiğin soru varsa yanitlarim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı