POCO X6 Pro vs Redmi Note 13 Pro Plus

Kamera, pil, malzeme kalitesi vs nasıl değerlendirmeni bekliyorum dostum.
Hocam malzeme kalitesi gayet iyi. Full şarjda sabahtan beri bu mesajı yazdığım zamana kadar hala yüzde 40 duruyor. Mi note 10 lite a göre şarjı biraz daha çabuk bitiyor ama ekran 120 Hz ve işlemci vs çok güçlü. Kamerası gayet güzel. Telefon acayip hafif ve çok hızlı. Güncelleme yaptıkdan sonra şarjı daha az tüketiyor. Isınma vs söz konusu değil.

Hocam malzeme kalitesi gayet iyi. Full şarjda sabahtan beri bu mesajı yazdığım zamana kadar hala yüzde 40 duruyor. Mi Note 10 Lite'a göre şarjı biraz daha çabuk bitiyor ama ekran 120 Hz ve işlemci vs çok güçlü. Kamerası gayet güzel. Telefon acayip hafif ve çok hızlı. Güncelleme yaptıkdan sonra şarjı daha az tüketiyor. Isınma vs söz konusu değil.

Hayırlı olsun, yurt dışı cihazı değildi değil mi?
Kamerasını genelde yok sayıyorlar sen beğenmişsin.
Oyunlarda test yaptın mı özellikle PUBG 90 FPS'i sabit veriyor muı? 120 FPS gelmiş mi?
Kaç saatte şarj oluyor?

Hayırlı olsun, yurt dışı cihazı değildi değil mi?
Kamerasını genelde yok sayıyorlar sen beğenmişsin.
Oyunlarda test yaptın mı özellikle PUBG 90 FPS'i sabit veriyor muı? 120 FPS gelmiş mi?
Kaç saatte şarj oluyor?
Hocam telefondan oyun oynayan birisi değilim pub g steam oynadığım için oyunda test etmedim. Şarjı baya hızlı doluyor ortalama 30 40 dakikada yüzde 100 oluyor. Isınma yok zaten ekstra soğutması var işlemcide. Kamera konusunda yok sayanlara bakmayın. Note 13 pro plus modelinden bı tık geride sayilir ama işlemci ve donanım konusunda ciddi derecede artıları var. 4 sene boyunca güncelleme alma garantisi var. Telefon ayrıca orijinal. Kaçak veya dirençli vs değil.

Hocam telefondan oyun oynayan birisi değilim PUBG Steam oynadığım için oyunda test etmedim. Şarjı bayağı hızlı doluyor ortalama 30 40 dakikada yüzde 100 oluyor. Isınma yok zaten ekstra soğutması var işlemcide. Kamera konusunda yok sayanlara bakmayın. Note 13 Pro Plus modelinden bir tık geride sayilir ama işlemci ve donanım konusunda ciddi derecede artıları var. 4 sene boyunca güncelleme alma garantisi var. Telefon ayrıca orijinal. Kaçak veya dirençli vs değil.

İşlemci olarak keşke 13 Pro Plus X6 Pro gibi olsaydı da onu alsaydık. Aralarında bariz fark var yav. Ben yurt dışı alacağım 1 sene kayıtsız kullanacağım sonrasında kayıt durumuna bakarım.

İşlemci olarak keşke 13 Pro Plus X6 Pro gibi olsaydı da onu alsaydık. Aralarında bariz fark var yav. Ben yurt dışı alacağım 1 sene kayıtsız kullanacağım sonrasında kayıt durumuna bakarım.
Hocam telefon çok iyi. Ekran kalitesi renkleri vs çok güzel. Kamera konusunda çok iddialı değil ancak kamerası note 13 pro plus un kamerasina çok yakın. İşlemci ve işletim sistemi güncelleme konusunda garantisi var.

X6 pro ile
IMG_20240729_070220.jpg

Son düzenleme:
Hocam telefon çok iyi. Ekran kalitesi renkleri vs çok güzel. Kamera konusunda çok iddialı değil ancak kamerası Note 13 Pro Plus'un kamerasina çok yakın. İşlemci ve işletim sistemi güncelleme konusunda garantisi var.

X6 Pro ileEki Görüntüle 2267939

Kötü değil ama klasik bence. Fiyatına göre yapmışlar yani. İşlemcisi gibi F/P değil. Kamerda Infinix GT 20 Pro daha iyidir muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı