Story ne alaka anlamadım.Geçilir tabii ki de arada uçurum gibi fark var Instagram storylerini Aero Instagram ile halledersiniz
Story ne alaka anlamadım.
Yani gecilir de elinizdeki telefon yeni cikmis zaten su anda kotu bir telefon degil, en az 2 yil daha goturur gibime geliyor. Tabii degistirmekten eminseniz bu fiyat bandindaki en iyi telefon, ama 256 GB olanini alin.
![]()
Samsung Galaxy S24 FE 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Gri 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S24 FE 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Gri 256 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Çalışarak daha iyi bir telefona geçmeyi planlıyorum, sizce mantıklı mı?
Hocam aslında telefon olmasa da olur benim için aslında parayı nasıl bir yere harcarsam daha mantıklı olur gibi düşünüyorum yoksa telefonla çok uğraşan bir insan değilim.
Bence paranizi kendinizi daha mutlu edecek ve/veya kendinize gelistirecek bir hobiye yatirmaniz daha iyi olur. Mesela ben sahsen muzikle ilgilendigim icin bir enstruman falan alirdim herhalde.
Bu arada su anda bosta paranizin olmasi onu harcamaniz gerektigi anlamina gelmiyor. Eger parayi harcayacak guzel bir şey bulamiyorsaniz, altin, dolar vb. gibi paranizin deger kaybetmeyecegi bir yere yatirip biriktirmeniz daha faydali olur.
Bu sizin hayatiniz ve hedeflerizle alakali oldugu icinsuna harca gibi bir tavsiye yapmak mantikli olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.