Redmi Note 6 Pro şarjı son zamanlarda çok hızlı bitmeye başladı

myrbdcv

Kilopat
Telefonumu birkaç ay önce aldığım orijinal Samsung marka hızlı şarja her taktığımda ilk başta 3-4 kez şarjı almıyordu. Bir yerden sonra hızlı şarj aleti kullanmayı bıraktım ancak ben bırakana kadar batarya yıprandı sanırım. Garantisi biteli çok olmasına rağmen yetkili servise yollayınca ücretli batarya değişimi yapıyorlar mı? Veya güvenilir olan nerede batarya değişimi yaptırabilirim?

Aynı telefona bende sahibim 3 ay önce internetten batarya alıp kendim değiştirmiştim. Sadece bir öneri eğer bu işlerden hiç anlamıyorsan bataryayı kendin alıp bir telefoncuya götürüp değiştirmeni tavsiye ederim bataryayı kendin götürdüğün zaman sadece işçilik ücreti alacakları için daha ucuza gelebilir. Değiştirmesi o kadar zor değil ama telefona zarar verebilirsin.

Aynı telefona bende sahibim 3 ay önce internetten batarya alıp kendim değiştirmiştim. Sadece bir öneri eğer bu işlerden hiç anlamıyorsan bataryayı kendin alıp bir telefoncuya götürüp değiştirmeni tavsiye ederim bataryayı kendin götürdüğün zaman sadece işçilik ücreti alacakları için daha ucuza gelebilir.
Orijinal batarya mı almıştınız ?

İnternette orijinal batarya aradım ancak bulamadım. Siz nereden aldınız ?
Ben aldığım zaman piyasada böyle farklı markalar yoktu şimdi bakıyorum hepsi yan sanayi neredeyse büyük ihtimalle orijinal batarya tükendi Xiaomi bir süre sonra üretmeyi bırakıyor olabilir. Şuan internetten almanız bir nevi kumar çok fazla replika var gözüküyor.

Ben aldığım zaman piyasada böyle farklı markalar yoktu şimdi bakıyorum hepsi yan sanayi neredeyse büyük ihtimalle orijinal batarya tükendi Xiaomi bir süre sonra üretmeyi bırakıyor olabilir. Şuan internetten almanız bir nevi kumar çok fazla replika var gözüküyor.
Yeni bir telefon alana kadara böyle idare edeceğim sanırım. Piyasada 4 yıl önce çıkan bir telefonun orijinal bataryasını bulmak imkansız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı