Redmi Note 6 Pro vs 2. el iPhone 6S

Kara Tongay

Hectopat
Katılım
16 Ekim 2020
Mesajlar
140
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Elimde Redmi Note 6 Pro veya 2.el iPhone 6S alacak bütçe var. İkisi arasında sıkıştım. Hangisini almalıyım?
 
Eski bir Redmi Note 6 Pro kullanıcısı olarak kesinlikle önerim RN6Pro olur. Yazılım işlerinden anlıyorsan ROM atıp gayet performanslı bir şekilde kullanım sağlayabilirsin. Ben çok titiz kullanıyordum ve pil ömrü ilk günkü gibiydi. Arka kamerası fiyatına ve dönemine göre gayet başarılıydı. Ne çok büyük (günümüz telefonlarına kıyasla), ne de çok küçük bir telefon. Elde tutuşu, hissiyatı vs. fiyatına göre çok iyiydi. Ben 1300 liraya almıştım ve çok memnundum. Şu an Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ve Redmi Note 6 Pro'yu babam kullanıyor. Arada elime alıp kurcaladığımda Redmi Note 6 Pro'mu çok özlüyorum.

Ekleme: Eksileri olarak yazılımının kötü olması ve Type-C desteğinin olmaması sayılabilir. Ayrıca bana kalırsa sıfır her zaman sıfırdır mantığıyla yaklaşmak gerek. Alacağınız ikinci el iPhone 6s'in bataryası ölü olacaktır.
 
O fiyata GM 9 Pro bulursanız onu alın. Ancak illa bu iki telefondan biri olsun diyorsanız, karar size kalmış. iOS seviyorsanız 6s, Android seviyorsanız Redmi Note 6 Pro.
 
Custom ROM kuracaksanız kesinlikle benim de kullandığım Note 6 Pro. Ama uğraşamam derseniz işlemci, arka kamera ve yazılım desteği mi batarya, ekran ve ön kamera mı benim için daha önemli diye sormanız lazım kendinize.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı