Çözüldü Redmi Note 6 Pro vs Galaxy M20 vs Nokia 5.1 Plus

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sarkasian

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Nokia 5.1 Plus şuan 1000 lira civarında, M20 ve Redmi N6P'nun fiyatı 1250 lira. Üç cihaz arasında gidip geliyorum. Donanımsal olarak N6P en iyisi sanırım ama One UI 2.0 çok çekici geliyor. Daha önceden bir Lumia kullanmıştım teknik detayları kağıt üzerinde düşük olsa da fiyatına göre çok kaliteli telefondu bu yüzden Nokia aklıma girdi ayriyeten Glance Screen (always on display) olması da ilgimi çekiyor. Sizce hangi telefonu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Not 6 Pro arkadaşım kullandı telefonda oyun oynarım vs. Diyorsan uzak durmanı tavsiye ederim. Telefonunu şarja takıp 10 dk sonra tekrar açmayı denediğinde Anakart yanmıştı su teması vs. Olmadan.
Kardeşim bir süre önce telefon toptancısında çalıştım ve Note 6 Pro daha iyi. Her şeyi bırak yazılımı iPhone'den tek iyi marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
şarj konusunda m20 5000 mAh n6p ise 4000 mAh gün içinde şarja ihtiyaç duymuyorsan n6p önerimdir fakat uzun kullanıma ihtiyacın varsa m20 daha avantajlı

M20 batarya olarak Note 6 PR0 modelinden daha iyi. Burada Android-IOS mücadelesi yok iki model arasında iki cihazda Android cihaz.

Her iki cihazın paneli de IPS, iki işlemci de 14 NM ile üretilmiş, giriş seviyesinin üstü modeller bunlar. Güç tüketimleri benzer. Aradaki 1000 MAH'lık batarya boyutunu hiçbir şekilde yazılımla ile kapatamazsın, Note 6 PRO IOS işletim sistemine sahip olsaydı o zaman böyle bir şey olurdu. Millete cahil demeden önce kendiniz bilgi sahibi olun. Samsung arayüzü de batarya optimizasyonu olarak oldukça başarılıdır.

Nokia 5.1 Plus IPS panel kullanıyor AOD özelliği şarjınızı sömürür.

Benim önerim o bütçede Meizu X8 ve Honor 10 Lite olur. Özellikle güncelleme sıkıntı değil ise Meizu X8 Snapdragon 710 ile öne geçiyor.
Honor 10 Lite da ilgimi çekti evet, Meizu bakmıyorum.
Kullandığım Lumia telefon da IPS ekrandı ama AOD'ın şarja ya da ekrana negatif etkisi yoktu, tabii Glance Screen diye geçiyordu o zamanlar ve ayrı bir teknolojisi var mıydı hatırlamıyorum ama şuan Nokia'nın kullandığı ona çok benzer gözüküyor.
Youtube'da videolara baktım ve M20'yi eledim sanırım. Ekran kalitesi ve kamera olarak diğerleri daha iyi duruyor özellikle Honor 10 Lite. Ekran kalitesi demişken kağıt üzerinde Nokia kötü dursa da karşılaştırma videolarında M20'den daha kaliteli gibi geldi bana, yakınımda Teknosa var fakat en son baktığımda Nokia'nın ilk serileri vardı ve kapalıydılar, tekrar bakacağım ama büyük ihtimalle yoktur.

Not 6 Pro arkadaşım kullandı telefonda oyun oynarım vs. Diyorsan uzak durmanı tavsiye ederim. Telefonunu şarja takıp 10 dk sonra tekrar açmayı denediğinde Anakart yanmıştı su teması vs. Olmadan.

Çözüm
Samsung Galaxy M20 İnceleme - Redmi Note 6 Pro Karşılaştırma - Technopat Sosyal Buradan bir fikir edinebilirsiniz. Açıkçası Realme 3 Pro öneririm ben. Redmi Note 6 Pro'nun kamerası GCam ile gayet iyi iş görüyor. Performans konusunda ise MIUI sapıtmadığı sürece iyi. Pil açısından beni 2 gün götürüyor. Fakat çok ağır işlerde kullanmadığımı belirtmeliyim. Bir de bende Ghost Screen sorunu oluştu. Bunu da dikkate almanı öneririm.

Samsung Galaxy M20 İnceleme - Redmi Note 6 Pro Karşılaştırma - Technopat Sosyal Buradan bir fikir edinebilirsiniz. Açıkçası Realme 3 Pro öneririm ben. Redmi Note 6 Pro'nun kamerası GCam ile gayet iyi iş görüyor. Performans konusunda ise MIUI sapıtmadığı sürece iyi. Pil açısından beni 2 gün götürüyor. Fakat çok ağır işlerde kullanmadığımı belirtmeliyim. Bir de bende Ghost Screen sorunu oluştu. Bunu da dikkate almanı öneririm.
Geçmiş olsun. Bu tür arızaları araştırınca Xiaomi'den tırstım biraz, ha tabii ben Redmi Note 8'e yükseltmeye karar vermiştim ama emin değilim hala. Bugün sadece RN8'i inceleme fırsatım oldu ve gayet beğendiğimi söyleyebilirim ancak onda da sorun yaşayan insanlar olmuş, aklımda soru işareti yarattı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı