Redmi Note 6 Pro vs Redmi Note 7 vs Honor 10 Lite

Vasc

Kilopat
Katılım
7 Ekim 2018
Mesajlar
1.674
Makaleler
1
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Fiyat olarak Honor bir tık üstlerinde diğer modellere göre. Kamera benim için önemli. Bu konuda Note 6 Pro'yu Note 7'den daha başarılı buluyorum. Note 7 fotoğrafta ki doygunluğu azaltıyor ve ön kamerasında yüzü bebek yüzüymüş gibi çıkarıyor. (Bu bebek yüzü olayını yabancı bir yerde nasıl çözüldüğünü görmüştüm ama bulamadım. Eğer bu düzeltilebilecek bir şeyse sorun olmaz benim için. ) Bunların dışında tasarım da benim için önemli. Note 6 Pro'nun her şeyini beğeniyorum fakat çentik tasarımı ve dış tasarımını çok beğenmiyorum. Bu da beni istemsizce diğer iki modele itiyor. Eski telefonum da ve çevremdekilerin de eski telefonlarında SD kartta yaşadığım sıkıntılardan dolayı da 32 GB almak beni korkutuyor biraz. Bu da Note 6 Pro'ya itiyor beni. Eski telefonlarda SD kartı kullanamıyorduk bile. Hele bir şey aktarmak için normal hafızadan bir şeyi sildik mi karttan da silinmesi benim için çok sıkıntılı bir şeydi. Bu durumlar düzelmiş olabilir fakat bilgim yok, bu konuda da bilgilendirirseniz beni memnun olurum.

Sizin tercihiniz ve öneriniz ne olurdu? Kullanan arkadaşların yorumu benim için çok önemli. Onun dışında bu fiyat bandında (1500 TL) başka önerebileceğiniz telefon var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Note 6 Pro 60 fps video çekemiyor maalesef. Bebek yüzü dediğin güzellik filtresi kapanabiliyor, note 6 pro modelinde de var.
 
3 telefon arasında en iyi tercih Xiaomi Redmi Note 7 olur.

Doygunluk konusunda Huawei daha iyi iş çıkarıyor denebilir.
SD kart sorunları hakkında bilginiz var mı peki hocam?
Note 6 Pro 60 fps video çekemiyor maalesef. Bebek yüzü dediğin güzellik filtresi kapanabiliyor, note 6 pro modelinde de var.
Hangisini önerirsiniz yani?
 
@Sylveon hocam Xiaomi için değil. Genel olarak her telefonda böyleydi ya da ben baya eskide kaldım. Bir telefonu 4 sene kullanınca böyle oldu galiba.
 
Note 7 daha ideal sanırım. Kullanan varsa ona sormak da lazım. Birazdan bir link bırakacağım oradan da bilgi sahibi olabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı