Redmi Note 7 MIUI 12.5 Sonrası Çift Ekran Sorunu

KarEko

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Redmi Note 7 dün güncelleme aldı. Bugün fark ettim ki güncellemeden sonra çift ekran olarak kullanamıyoruz. Örneğin eskiden ekranın üstünde WhatsApp, altta da Chrome aynı anda açabiliyordum. Güncelleme notlarını okudum, bununla ilgili bir madde göremedim. Bu durumla ilgili bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısayol tuşu yok, son kullanılan uygulamaları açtıp istediğimiz uygulamaya basılı kalarak yapıyorduk fakat şu an yalnızca uygulama özelliklerini gösteriyor bunu yapınca. Uygulamayı kilitleme, çift ekrana alma vb tüm özellikler kalkmış.

Kısayol tuşu yok, son kullanılan uygulamaları açtıp istediğimiz uygulamaya basılı kalarak yapıyorduk fakat şu an yalnızca uygulama özelliklerini gösteriyor bunu yapınca. Uygulamayı kilitleme, çift ekrana alma vb tüm özellikler kalkmış.

3 parmağınız ile ekranın altından (yön tuşlarının hemen üstünden) hızlıca yukarı kaydırın olması lazım dediğiniz olayın.
Chrome da iken deneyin.

Maalesef işe yaramıyor. Çok garip bir sorun cidden neden güncelleme ile böyle bir şey kaldırılmış olsun ki?

Büyük ihtimalle kaldırılmadı.
Ayarlardan bölünmüş ekran ya da çoklu ekran diye aratırsanız çıkması lazım.
Eğer çıkmazsa bende bilemiyorum maalesef.(Xiaomi bozmuş yine bir şeyleri :D)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı