Redmi Note 7 Şarjı Hızlı Tükeniyor

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Tarih
Arkadaşlar kendime Xiaomi Redmi Note 7 aldım, her şey çok güzel fakat pil kısmı biraz şaşırtıcı idi. Şarjı çok çabuk bitiyor. Acaba normal mi? Değerlere bakar mısınız?

Screenshot_2019-06-21-16-24-55-411_com.miui.securitycenter.jpeg Screenshot_2019-06-21-16-25-02-370_com.miui.securitycenter.jpeg

Evet bunu diyordum, Değerler beni tatmin etmedi acaba ilk aldığınızda nasıl kullanmaya başlamıştınız?
Direk Play Store ile başladım bir baktım bitti güncelleme yaptım diye çok gidiyor dedim sıfırlama yaptım tekrar Play Store felan derken dün akşam şarja taktım sonra biraz kurcaladım şarkı yükledim. O kadar telefonu başka elime almadım.

Direk Play Store ile başladım bir baktım bitti güncelleme yaptım diye çok gidiyor dedim sıfırlama yaptım tekrar Play Store felan derken dün akşam şarja taktım sonra biraz kurcaladım şarkı yükledim. O kadar telefonu başka elime almadım.
İlk açılışta Şarjını tamamen bitirdiniz ve Tamamen dolana kadar şarj ettiyseniz, Telefonda biraz sorun var gibi. Eğer dediğim gibi yapmadıysanız, Gayet normal.

değerler Redmi Note 7 için ideal üstelik %23 şarjınız kalmış
Hayır normal değil 3400MAh bataryalı telefonumla bile, 10 Saat ekran süresi alıyorum(%20'den aşşağıya düşürmem).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı