Redmi Note 7 stabil ve güncel ROM önerisi

Hocam 4 gündür kullanıyorum yaklaşık olarak. Yalnız EU globale göre şarjı daha hızlı bitiyor. ROM'dan kaynaklı bir durum mu yoksa yapmam gereken bir ayar vs var mı?

Ben şarj süresinden memnunum açıkçası kullandığın program ya da şarj etme şeklin yüzünden olabilir.
Şarjı 100'e tamamlamadan çektiğim zaman 100'e tamamlamaya göre hızlı gidiyor ama yine iyi memnunum.

Hocam bir sorum daha olacak biraz özelleştirme seviyorum ve o yüzden root atmak istiyorum yalnız siz de stabilite bozuyor deyince bir yandan da çekiniyorum stabilite bozuyor derken hız vs açısından mı?

Dediğim stabilite bozuntusu çok olmuyor. Ben daha stabil bir sistem istersin diye önermedim. Eğer özelleştirme istersen evulationx ya da crDroid ROM'lara bakabilirsin. Rootsuz bir biçimde de çok güzel özelleştirme yapabilirsin. Root atarsan ise de ek özelleştirmeler yapabilirsin.

Ben şarj süresinden memnunum açıkçası kullandığın program ya da şarj etme şeklin yüzünden olabilir.
Şarjı 100'e tamamlamadan çektiğim zaman 100'e tamamlamaya göre hızlı gidiyor ama yine iyi memnunum.

Dediğim stabilite bozuntusu çok olmuyor. Ben daha stabil bir sistem istersin diye önermedim. Eğer özelleştirme istersen evulationx ya da crDroid ROM'lara bakabilirsin. Rootsuz bir biçimde de çok güzel özelleştirme yapabilirsin. Root atarsan ise de ek özelleştirmeler yapabilirsin.
Hocam şu anda kullandığım roma pixele root atıp birkaç magisk modülü denemek istiyorum yalnız beğenmezsem veya cihaz brick olursa saf pixele nasıl dönerim yani yedek nasıl alırım

Son düzenleme:
Magisk modülleri yüzünden brick olursa kurtarmak için OrangeFox Recovery kurup kurduğun modülleri /data/adb yolundan silmek gerekiyor.

Yine açılmaz ise ayni ROM'u OrangeFox Recovery ile flashlarsan sorunu çözecektir.

Magisk modülleri yüzünden brick olursa kurtarmak için OrangeFox Recovery kurup kurduğun modülleri /data/adb yolundan silmek gerekiyor.

Yine açılmaz ise ayni ROM'u OrangeFox Recovery ile flashlarsan sorunu çözecektir.
Peki eski romu içindeki bilgiler dahil nasıl yedeklerim çünkü uygulama indir sil uğraşmak istemiyorum tekrardan

OrangeFox Recovery üzerinde yedek bölümü var. Yedek bölümünden userdata seçmen verilerini yedeklemek için yeterli. Oluşan yedeği bilgisayar veya hafıza kartında tutabilirsin.

OrangeFox Recovery üzerinde yedek bölümü var. Yedek bölümünden userdata seçmen verilerini yedeklemek için yeterli. Oluşan yedeği bilgisayar veya hafıza kartında tutabilirsin.
Hocam çok soru sordum konuyla alakalı mazur görün.Pixel ile pixel plus romları arasında farklar nedir

Birkaç özellik var sadece. Ses paneli değişik, görev çubuğu çizgisini kapatma özelliği gibi birkaç farklılık var.
Hocam 1 haftadır kullanıyorum aşağı yukarı.Romun kendisi çok güzel yalnız şarj sorunu var bende.Sadece bende mi var bilmiyorum ekran sürem max 5.30 saat oluyor.Sizde 100den 0'a kullandığınız zaman ne kadar alıyorsunuz ve Evulationx kullansam aynı süreleri mi alırım?
(Arkada çalışan tüm uygulamalar kısıtlı pil moduyla çalışıyor bu arada)

+Romun boot animasyonunu değiştiremiyorum orijinal boot dosyasının olduğu yere atıyorum yok silip deniyorum silemiyorum da cihazım rootlu bu arada)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı