Redmi Note 7 stabil ve güncel ROM önerisi

Bunun için bir şey diyemem. Genelde ROM'ların içine zararlı yazılım koyulmaz ama bu ROM'un %100 güvenilir olacağı anlamına gelmez.

Bunun için bir şey diyemem. Genelde ROM'ların içine zararlı yazılım koyulmaz ama bu ROM'un %100 güvenilir olacağı anlamına gelmez.
Hocam bir şey daha sormak istiyorum xda da her offical rom denilen romlar güvenilir midir offical derken bu yetkililer tarafından mı test ediliyor? Mesela project elixir offical xda ama neye göre belirleniyor ?

Hocam bir şey daha sormak istiyorum xda da her offical rom denilen romlar güvenilir midir offical derken bu yetkililer tarafından mı test ediliyor? Mesela project elixir offical xda ama neye göre belirleniyor ?

@@Umut Nas Hocam diğer konulardan gördüm sizi bir bilginiz var mıdır?​

Son düzenleme:
Hocam bir şey daha sormak istiyorum XDA da her offical ROM denilen ROM'lar güvenilir midir offical derken bu yetkililer tarafından mı test ediliyor? Mesela Project Elixir offical XDA ama neye göre belirleniyor?

Offical olunca geliştirici ekibi tarafından onaylı olmuş oluyor. Resmi GitHub kaynakların derlenmiş ve geliştirici ekip tarafından onaylanıp mainter oluyorsunuz. Daha sonra aylık güncellemeler yapıp paylaşıyorsunuz.

Hepsi açık kaynak kodlu GitHub kaynakları üzerinden gerçekleşiyor. Güvenilir yani.

Offical olunca geliştirici ekibi tarafından onaylı olmuş oluyor. Resmi GitHub kaynakların derlenmiş ve geliştirici ekip tarafından onaylanıp mainter oluyorsunuz. Daha sonra aylık güncellemeler yapıp paylaşıyorsunuz.

Hepsi açık kaynak kodlu GitHub kaynakları üzerinden gerçekleşiyor. Güvenilir yani.
Githubta kaynak kodları paylaşılmış romlar güvenilir o zaman.SuperiorExtended deneme fikrim var.

Hiç denemedim ama aşağı yukarı hepsi aynı zaten.
Kolay gelsin şimdiden.

Mi 8'e geçtim hâlâ PixelExperience kullanıyorum, çok dehşet bir ROM bu ya.
Öyle gerçekten

@364809 Hocam şuan aktif olarak crDroid kullanıyorum.7 adet Custom Rom denedim Pixel 13-14,Superior,crDroid, MIUI 12.5.3,Evo 13-14 içlerinde en iyi pil açısından crDroid.Kullanacak arkadaşlar pil için crDroid denesin.Soruma gelecek olursak Rootlu kullanıyorum ve bazı uygulamalar root yüzünden çalışmıyor hata veriyor zygisk+shamiko denedim hala hata alıyorum başka ne yapabilirim?

Son düzenleme:
@364809 hocam şu an aktif olarak crDroid kullanıyorum. 7 adet Custom ROM denedim pixel 13-14, superior, crDroid, MIUI 12.5.3, EVO 13-14 içlerinde en iyi pil açısından crDroid. Kullanacak arkadaşlar pil için crDroid denesin. Soruma gelecek olursak rootlu kullanıyorum ve bazı uygulamalar root yüzünden çalışmıyor hata veriyor Zygisk+Shamiko denedim hala hata alıyorum başka ne yapabilirim?

Magisk ayarlarından uygulama gizleme ayarını denediniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı