Redmi Note 8 alınır mı?

Bütçe
4000-2000
Bende 2el istiyorum ama güvenemiyorum işte çok garip.
Telefonculardan al?

Sıfır ürün değil, yenilenmiş muhtemelen. 2. el almaya razıysan Mi 9T ve özellikle Mi 9T Pro çok iyi olur.
Mi 9T kamera mekanizması sevilmiyor. Mi 9T Pro'da da OIS yok.

Hocam Redmi Note 10s ısınma problemi varmış herhalde.
Ya da memlekette 'Huawei P30' (Bak lite değil düz P30) ara. Bulduğun gibi. Açamayacağı oyun yok.

Sevilmiyor mu? OIS, Mi 9T'de de yok zaten. Oyun oynayacak sanırım konu sahibi, eğer kamera istiyorsa S9-S10 var zaten.
'Mi 9T Pro'da 4K 60FPS varmış' demeyin diye belirtiyorum. OIS olmazsa çöp.

Dediğim gibi Huawei P30-P30 Pro bak.

Xiaomi Redmi Note 8 4GB Ram 64GB Mavi (Xiaomi - PttAVM.com arkadaşlar ürün bu bana F/P dediler ve Snapdragon665 işlemcisi var.

Şu an bu telefondan yazıyorum eskidi be hocam. Hani mobilde eski sayilabilecek oyunları iyi bir şekilde oynatıyor ama kastığı düzgün oynamadığı oyunda cok(oyun için diyorsan) MIUI ile ilgili olarak sağ olsunlar 12.5 getirip berbat edip bıraktılar. Telefonu ilk aldiğimda cok sık guncelleme gelirdi telefon günden güne kötüleşti o an yemin etmiştim bir daha Xiaomi alırsam...
Yani kısaca hiç bulaşma bu devirde alınmaz.

Alın ROM atın KuroMi ROM'u ben attım hiçbir sorun yaşamıyorum PUBG tarzı oyunlarda performans dusmesi asla olmuyor. İsterseniz ROM için bir makale oluşturabilirim.

Bir çılgınlık yapıp 2. el Note 10s alabilirsiniz.
Ben asla 2.el almam gidiyorlar tuvalete telefon goturuyorlar tuvalet deliğine dusuruyorlar sonrada "Ben kullandım kardeşim sıfır gibi cihaz mis gibi." diyerek sizi kandırıyorlar.

Şu an bu telefondan yazıyorum eskidi be hocam. Hani mobilde eski sayilabilecek oyunları iyi bir şekilde oynatıyor ama kastığı düzgün oynamadığı oyunda cok(oyun için diyorsan) MIUI ile ilgili olarak sağ olsunlar 12.5 getirip berbat edip bıraktılar. Telefonu ilk aldiğimda cok sık guncelleme gelirdi telefon günden güne kötüleşti o an yemin etmiştim bir daha Xiaomi alırsam...
Yani kısaca hiç bulaşma bu devirde alınmaz.
ROM atılıyor canım benim MIUI 14'e kadar çıkabiliyor.

ROM atılıyor canım benim MIUI 14'e kadar çıkabiliyor.
Stabilite 0, full bug. Yarım yamalak türkçe, nerden melezlendiği belli olmayan romlar. İlla ROM atılacaksa desteği devam eden Pixel Experience gibi saf android ROM'lar tercih edilmeli o da hâlâ varmıdır belli değil. Şu an kullandığım Poco F5 Android 13 tabanlı MIUI 14.0.7 kullanıyor ki bunda bile ufak tefek hatalar oluyor, kaldı ki port ROM'da olmaması imkansız ötesi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı