Redmi Note 8 alınır mı?

Bütçe
4000-2000
Oyun testleri bu videoda
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu test bile 3yıl önce yapılmış şimdi bazı uygulamaları oyunları kaldırmıyor olabilir.

Sevilmiyor mu? OIS, mi 9T'de de yok zaten. Oyun oynayacak sanırım konu sahibi, eğer kamera istiyorsa S9-S10 var zaten.

Kamerayı pek kullanmam muhtemel ve video çekerim belki. Benim aklımda Note 10s var ısınma pek zoruma gitmiyor biraz daha biriktirip ekstra fan alabilirim bence.

Ben asla 2.el almam gidiyorlar tuvalete telefon goturuyorlar tuvalet deliğine dusuruyorlar sonrada "Ben kullandım kardeşim sıfır gibi cihaz mis gibi." diyerek sizi kandırıyorlar.
Siz ne yaşadınız ya :D

Kamerayı pek kullanmam muhtemel ve video çekerim belki. Benim aklımda Note 10s var ısınma pek zoruma gitmiyor biraz daha biriktirip ekstra fan alabilirim bence.

10s ısınmıyor abartılacak kadar. Ben Custom ROM ile kullanıyorum o ayrı.

Ben asla 2.el almam gidiyorlar tuvalete telefon goturuyorlar tuvalet deliğine dusuruyorlar sonra da "ben kullandım kardeşim sıfır gibi cihaz mis gibi." diyerek sizi kandırıyorlar.

Kim yapiyormus hocam söyleyin sınır dışı edelim😃

Ben fansiz kullanıyorum pubg falan giriyorum.pubg ayarlarından 90 FPS seçip oynuyorum.Grafik orta.

10s ısınmıyor abartılacak kadar. Ben Custom ROM ile kullanıyorum o ayrı.

Kim yapiyormus hocam söyleyin sınır dışı edelim😃

Ben fansiz kullanıyorum pubg falan giriyorum.pubg ayarlarından 90 FPS seçip oynuyorum.Grafik orta.
Herkes yapar sonrada gelir sana sıfır cihaz kardeşim der satar reis bu memlekette babana bile guvenmeyeceksin 😂.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı