HaciSakir28
Picopat
Oyun testleri bu videoda
Bu test bile 3yıl önce yapılmış şimdi bazı uygulamaları oyunları kaldırmıyor olabilir.
Oyun testleri bu videoda
Bir çılgınlık yapıp 2. el Note 10s alabilirsiniz.
Sevilmiyor mu? OIS, mi 9T'de de yok zaten. Oyun oynayacak sanırım konu sahibi, eğer kamera istiyorsa S9-S10 var zaten.
Ne kadara alacaksın?Kamerayı pek kullanmam muhtemel ve video çekerim belki. Benim aklımda Note 10s var ısınma pek zoruma gitmiyor biraz daha biriktirip ekstra fan alabilirim bence.
Siz ne yaşadınız yaBen asla 2.el almam gidiyorlar tuvalete telefon goturuyorlar tuvalet deliğine dusuruyorlar sonrada "Ben kullandım kardeşim sıfır gibi cihaz mis gibi." diyerek sizi kandırıyorlar.
Kamerayı pek kullanmam muhtemel ve video çekerim belki. Benim aklımda Note 10s var ısınma pek zoruma gitmiyor biraz daha biriktirip ekstra fan alabilirim bence.
Ben asla 2.el almam gidiyorlar tuvalete telefon goturuyorlar tuvalet deliğine dusuruyorlar sonra da "ben kullandım kardeşim sıfır gibi cihaz mis gibi." diyerek sizi kandırıyorlar.
Ben fansiz kullanıyorum pubg falan giriyorum.pubg ayarlarından 90 FPS seçip oynuyorum.Grafik orta.Kamerayı pek kullanmam muhtemel ve video çekerim belki. Benim aklımda Note 10s var ısınma pek zoruma gitmiyor biraz daha biriktirip ekstra fan alabilirim bence.
Herkes yapar sonrada gelir sana sıfır cihaz kardeşim der satar reis bu memlekette babana bile guvenmeyeceksin10s ısınmıyor abartılacak kadar. Ben Custom ROM ile kullanıyorum o ayrı.
Kim yapiyormus hocam söyleyin sınır dışı edelim
Ben fansiz kullanıyorum pubg falan giriyorum.pubg ayarlarından 90 FPS seçip oynuyorum.Grafik orta.
2019 mu eski?Eski cihaz hocam, sıfır alınmaz. Zaten büyük ihtimal yenilenmiş falandır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.