PhysicalDecline
Hectopat
Bugün Redmi Note 8 aldım ve bütün güncelleştirmeleri yaptım fakat MIUI 12 ve Android 10 gelmedi. Ne yapmam gerek?
Sürümünüz 11.0.12.0 ise yeni çıkacak güncellemeyi beklemek durumundasınız.
Beklemek istemiyorsanız Bootloader kilidinizi açıp mi flash programı ile resmi kaynaklardan indirdiğiniz 12.0.1.0 fastboot dosyasını flashlayarak geçebilirsiniz.
Yılbaşı gibi gelecek diye hatırlıyorum.
Evet sürümüm bu peki neden bana gelmedi başkalarına geldi? Bir de güncellemeyi yapmalı mıyım, herkes güncellemeden sonra sıkıntı yaşadığını söylüyor.
Kasım'da gelmiş bazı kişilere o yüzden sordum.
Güncelleme geriye çekildi. Xiaomi güncelleme politikasi bu cihaz için pek de iyi gitmiyor.
Pil konusunda bu cihaz için MIUI 12 biraz problemli. En azından şu an için. MIUI 12.5 ile pil süresi iyileştirilecek deniyor ama bizim cihaz için bu ne kadar olur bilemiyorum maalesef.Evet farkındayım, en çok satılan cihazlarından bir tanesi fakat özen göstermiyorlar. Android 10 ve MIUI 12 yüklemesem çok bir şey kaybetmem zaten şu an memnunum telefondan.
Yılbaşı gibi gelecek diye hatırlıyorum.
Maalesef 12.0.3.0 sürümü de geri çekildi. Xiaomi güncellemeleri cehennem.Hocam yılbaşı geçti hala tık yok?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.