Redmi Note 8 Android 10 güncelleme yapma

Sürümünüz 11.0.12.0 ise yeni çıkacak güncellemeyi beklemek durumundasınız.

Beklemek istemiyorsanız bootloader kilidinizi açıp mi flash programı ile resmi kaynaklardan indirdiğiniz 12.0.1.0 fastboot dosyasını flashlayarak geçebilirsiniz.

Sürümünüz 11.0.12.0 ise yeni çıkacak güncellemeyi beklemek durumundasınız.

Beklemek istemiyorsanız Bootloader kilidinizi açıp mi flash programı ile resmi kaynaklardan indirdiğiniz 12.0.1.0 fastboot dosyasını flashlayarak geçebilirsiniz.

Evet sürümüm bu peki neden bana gelmedi başkalarına geldi? Bir de güncellemeyi yapmalı mıyım, herkes güncellemeden sonra sıkıntı yaşadığını söylüyor.
Yılbaşı gibi gelecek diye hatırlıyorum.

Kasım'da gelmiş bazı kişilere o yüzden sordum.

Evet sürümüm bu peki neden bana gelmedi başkalarına geldi? Bir de güncellemeyi yapmalı mıyım, herkes güncellemeden sonra sıkıntı yaşadığını söylüyor.

Kasım'da gelmiş bazı kişilere o yüzden sordum.

Hocam ben de Redmi Note 8 kullanıyorum, bana da gelmedi güncelleme. Galiba bazı telefonlara geliyor bazılarına gelmiyor. Ama 2-3 haftaya gelmiş olur.

Evet farkındayım, en çok satılan cihazlarından bir tanesi fakat özen göstermiyorlar. Android 10 ve MIUI 12 yüklemesem çok bir şey kaybetmem zaten şu an memnunum telefondan.
Pil konusunda bu cihaz için MIUI 12 biraz problemli. En azından şu an için. MIUI 12.5 ile pil süresi iyileştirilecek deniyor ama bizim cihaz için bu ne kadar olur bilemiyorum maalesef.

Hocam yılbaşı geçti hala tık yok?
Maalesef 12.0.3.0 sürümü de geri çekildi. Xiaomi güncellemeleri cehennem.

Fakat bugün güzel bir şey oldu. Android 11 MIUI 12 Çin betaya geldi. İlk sürüm bu şekilde. Sanırım sonraki sürümlerde MIUI 12.5 de gelecek. Tabi maalesef Çin betaya geldiği için ve garantiyi bozmak istememek adına globalde kalmak isteyecekler için global sürüme gelmesi aylar sürebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı