Redmi Note 8 Android 10 güncellemesi nasıl yapılır?

florecz3

Hectopat
İyi günler benim Redmi Note 8 cihazım var ürün bana Android 9.0 la geldi ama 10'a yükseltilebilir diye duydum. Manuel olarak denedim ama olmadı. Yapan var mı ya da nasıl yapabilirim?

Resmi olarak henüz android 10 güncellemesi Redmi Note 8 cihazına gelmedi. Custom romlar ile android 10 yüklemesi yapabilirsiniz fakat çok stabil olmaz. Bu arada cihazınıza Miui 12 ve android 10 beraber gelecek. Verilen takvimde hazirandan sonra geleceği yazıyor. Sonbahar gibi alırsınız diye tahmin ediyorum.

Güncelleme almak için üreticiyi beklemeniz gerekmiyor. Custom romlar kendi içinde markalaşmışlardır. Official olarak çıkardıkları custom romlar gayet stabil çalışıyordur.

Resmi olarak henüz Android 10 güncellemesi Redmi Note 8 cihazına gelmedi. Custom ROM'lar ile Android 10 yüklemesi yapabilirsiniz fakat çok stabil olmaz. Bu arada cihazınıza MIUI 12 ve Android 10 beraber gelecek. Verilen takvimde Haziran'dan sonra geleceği yazıyor. Sonbahar gibi alırsınız diye tahmin ediyorum.

Webtekno'da gördüm ben de çıkacak diye. Yine de sağ olun.
Güncelleme almak için üreticiyi beklemeniz gerekmiyor. Custom ROM'lar kendi içinde markalaşmışlardır. Official olarak çıkardıkları Custom ROM'lar gayet stabil çalışıyordur.

Custom ROM olayına hiç karışmak istemiyorum.
Güncelleme almak için üreticiyi beklemeniz gerekmiyor. Custom ROM'lar kendi içinde markalaşmışlardır. Official olarak çıkardıkları Custom ROM'lar gayet stabil çalışıyordur.

Custom ROM olayına hiç karışmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı