Redmi Note 8 AOD modül önerisi

Cptn.Price

Picopat
Arkadaşlar ben Redmi not 8 cihazıma AOD kurmak istiyorum orijinal bir şekilde internetten baktım var ama MIUI 12.0.1 falan bende şu an 12.5.0 var o sürüm için olan modülleri yüklesem çalışır mı veya siz benim için bulabilir misiniz? MIUI 12.5 için AOD modülü şimdiden sağ olun iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Redmi not 8 cihazıma AOD kurmak istiyorum orijinal bir şekilde internetten baktım var ama MIUI 12.0.1 falan bende şu an 12.5.0 var o sürüm için olan modülleri yüklesem çalışır mı veya siz benim için bulabilir misiniz? MIUI 12.5 için AOD modülü şimdiden sağ olun iyi akşamlar.
AOD sadece AMOLED - OLED panelli cihazlarda anlamlı olur. IPS Panelde hiç bir anlamı yok.

Olsun hocam ben modül istedim açıklama değil yine de sağ olun modül varsa onu verebilirsiniz saygılar ve sevgilerimle iyi akşamlar dilerim.
Öneride veya açıklamada bulunmadım zaten. Note 8'in canı ne ki AOD kullanacaksınız? IPS Panel cihaz bu, AOD açsanız 4 gün sürmez hayalet ekrana düşmesi. Biraz akıl mantık yani kusura bakmayın da olmayacak duaya amin demeye çalışmak bu.

Öneride veya açıklamada bulunmadım zaten. Note 8'in canı ne ki AOD kullanacaksınız? IPS panel cihaz bu, AOD açsanız 4 gün sürmez hayalet ekrana düşmesi. Biraz akıl mantık yani kusura bakmayın da olmayacak duaya amin demeye çalışmak bu.

Yapanlar var ve gayet kullanışlı olduğunu söylüyorlar üstelik vaktinin amiral gemisi arkadaşım soruyordu bende konu açtım arkadaşım için yapacağız ve ben sadece Magisk modülü istiyorum sizin yorum yapmanızı değil umarım biliyorsunuzdur root TWRP vesaire uzatmadan iyi günler elinizde modül varsa verin yoksada boş verin.

Yapanlar var ve gayet kullanışlı olduğunu söylüyorlar üstelik vaktinin amiral gemisi arkadaşım soruyordu bende konu açtım arkadaşım için yapacağız ve ben sadece Magisk modülü istiyorum sizin yorum yapmanızı değil umarım biliyorsunuzdur root TWRP vesaire uzatmadan iyi günler elinizde modül varsa verin yoksada boş verin.
Burası XDA değil Technopat. Gerekli modülü XDA'da bulmanız 5 dakikanızı almaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı