Eski bir telefon ve işlemcisi vs. çok kötü. MIUI ayrı yavaş olduğu için normaldir. Xiaomi kötü değildir Redmi kötüdür.Redmi Note 8 cihazım var cihazı birkaç ay önce aldım son zamanlarda çok kasma ve donma yaşıyorum cihazda hiçbir şey yüklü değil format attım düzelmedi sorunu bilen var mı?
Redmi Note 8 cihazım var cihazı birkaç ay önce aldım son zamanlarda çok kasma ve donma yaşıyorum cihazda hiçbir şey yüklü değil format attım düzelmedi sorunu bilen var mı?
Endonezya ROM'a geçebilirsiniz.Redmi Note 8 cihazım var cihazı birkaç ay önce aldım son zamanlarda çok kasma ve donma yaşıyorum cihazda hiçbir şey yüklü değil format attım düzelmedi sorunu bilen var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.