Redmi Note 8 güncelleme doğrulanamıyor

MetehanSavas

Hectopat
Daha fazla  
Bundan 2 hafta önce Redmi Note 8 cihazlara 12.5.1 güncellemesi geldi fakat benim telefonuma gelmedi. İşin garibi hiç güncelleme takip etmediğim için önceki Android 11 güncellemesi telefonuma gelmemiş en son ağustos ayında 12.0.6.0 güncellemesini kurmuştum ve hala aynı şekilde duruyor. Çevremdeki herkse 12.5.1 güncellemesi otomatik olarak gelmiş fakat bana daha gelmedi telefonumda Bootloader kilidi kapalı olduğu için TWRP olarak kuramıyorum recovery olarak kurmayı denedim fakat bu; güncelleme doğrulanamıyor, bu kararlı ROM yüklenmiyor.
Hatasıyla karşılaştım. Acaba Bootloader kapalı mı diye olmuyor dedim fakat önceden MIUI 12 güncellemesini manuel recovery olarak kurmuştum.
Telefonu geçen sene eylül ayında Xiaomi mağzasından aldım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-12-22-19-27-47-200_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2021-12-22-19-27-47-200_com.android.updater.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 397
Bence Bootloader kilidini bir daha açmayı deneyip MIUI 13 atabilirsin. Ya da bölgeni endonezya/hindistan olarak değiştirip tekrar deneyebilirsin.

Bilmiyorum ya onu beklemekte istemiyorum bu sorun tek bende oluyor galiba her yerde aramama rağmen bir sonuç bulamadım.
Güncelleme ayarlarından güncellemeleri önce al seçeneğini seçin ve bölgenizi Hindistan olarak değiştirin.

Zaten etkin o seçenek fakat Hindistan yapınca ne değişecek onu anlamadm.

Bilmiyorum ya onu beklemekte istemiyorum bu sorun tek bende oluyor galiba her yerde aramama rağmen bir sonuç bulamadım.

Zaten etkin o seçenek fakat Hindistan yapınca ne değişecek onu anlamadm.

Bazı güncellemeler en erken orada yayınlanıyor. Hem bölgeyi Hindistan yapmanız temaları bulmanızı sağlar ve belki sorununuzu çözüme kavuşturur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı