Redmi Note 8 güncelleme yapılmalı mı?

Hocam root u kaldırdım fakat TWRP hala duruyor TWRP'nin kalkması gerekmiyor muydu?
TWRP üstünden stok Recovery dosyasını Flash yapmanız lazım yaptıktan sonra otomatik kalkar recovery.img stok rom indirip içinden recovery.img dosyasını ayıklayın cihazın ana diznine atın yaptıktan sonra tekrar yazın yardım edeyim

TWRP üstünden stok Recovery dosyasını flash yapmanız lazım yaptıktan sonra otomatik kalkar Recovery. İmg stok ROM indirip içinden Recovery. İmg dosyasını ayıklayın cihazın ana diznine atın yaptıktan sonra tekrar yazın yardım edeyim.

Şu an telefonumda kurulu olan ROM'u indirip Recovery yapacağım doğru mu?

11.0.12.0(pcomıxm)

https://bigota.d.miui.com/V11.0.12.0.PCOMIXM/miui_GINKGOGlobal_V11.0.12.0.PCOMIXM_912960e1fc_9.0.zip dosyayı indirin ve açın içindeki Recovery. İmg dosyasını bulup telefonunuzun ana diznine atın (genelde)/storage/emulated/0/ Recovery. İmg dosyasını çıkardıktan sonra cihazını kapatıp TWRP moduna geçin ve yükle kısmına girip ağaı bölümden imaj flahlayı seçin ardından Recovery. İmg dosyasını seçin ve Recovery satırısını seçip flashlayın telefonu yeniden başlattiğınızda TWRP kalkacak ve Firmware Recovery modu kurulmuş olacak ardından güncellemeyi sorunsuz yapabilirsiniz

Tüm dosyaları gezdim fakat yok.

Dosya Ekleri

• miui.png
    miui.png
    21 KB · Görüntüleme: 69
Fimware Update içinde yok mu yok ise bulabidiğim tek lyok hocam maalesef.

Yok hocam maalesef birkaç dosya daha indireceğim bulamazsam ROM atmaktan başka çare yok gibi.
Sorunu çözdüm internetten gerekli güncellemeyi TWRP üzerinden ZIP olarak ve flashladım sistem güncellendi fakat root kalktı root kalkınca TWRP gitti yeniden fastboot moduna alıp TWRP yükleyip rootladım cihazı. Bu yöntemi MIUI 11'den 12'ye geçmek için kullandım başka bir cihazda ara güncellemeyi yapamadım bu yöntemle büyük ihtimalle stock Recovery gerekiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı