Redmi Note 8 hala alınır mı?

@fatihterim kesinlikle orası öyle :) 12.1.1 eu stabil kullanıyorum şu an, ciddi bir özellik gelmediği sürece güncelleme yapmayı düşünmüyorum açıkçası..
12.6 kullanıyorum, çok bir fark yok 12 ile ; 12.5 ve 12.6 biraz 12'ye geçilirken aktarılamayan bazı özelliklerin gelmesi gibi olmuş. Rog ROM varsa kurun isterseniz cihazınıza, yaklaşık 8 saat ekran süresi veriyor Mi 8 Lite ile.

12.6 kullanıyorum, çok bir fark yok 12 ile; 12.5 ve 12.6 biraz 12'ye geçilirken aktarılamayan bazı özelliklerin gelmesi gibi olmuş. ROG ROM varsa kurun isterseniz cihazınıza, yaklaşık 8 saat ekran süresi veriyor mi 8 Lite ile.

Biraz pinpirikli biriyim açıkçası, şu anki ekran süremi bilmiyorum çünkü 30lardayken falan takıyorum şarja. Windows'ta dahi her şeyi kapattım, deaktif ettim. Telefonda da böyleyim. Elbette yama/düzeltme gelmiştir ancak şimdi onu kurayım, beğenmezsem düşüreyim vs dersem vaktimi alacak 😅 ileride deneyeceğim tabii o ayrı :)

Biraz pinpirikli biriyim açıkçası, şu anki ekran süremi bilmiyorum çünkü 30lardayken falan takıyorum şarja. Windows'ta dahi her şeyi kapattım, deaktif ettim. Telefonda da böyleyim. Elbette yama/düzeltme gelmiştir ancak şimdi onu kurayım, beğenmezsem düşüreyim vs dersem vaktimi alacak 😅 ileride deneyeceğim tabii o ayrı :)
Ben de MIUI forumda milleti görünce dayanamıyorum. Siz şu Zerre Shop olayında Telegram grubu kurulmuştu, orada var mıydınız?

Brick korkusu zaten yetiyor insana :)
Varsın olsun. Her şeyi kendi başıma araştırarak öğrendim, linuxu bile bilgisayar " çöktü" derken karşılaştım. Aslında yaşanılan her sorun, çözümleri öğrenmek ve tecrübe etmek için güzel bir şey ama öte yandan risklere de oldukça dikkat etmek lazım tabi^^

Varsın olsun. Her şeyi kendi başıma araştırarak öğrendim, linuxu bile bilgisayar " çöktü" derken karşılaştım. Aslında yaşanılan her sorun, çözümleri öğrenmek ve tecrübe etmek için güzel bir şey ama öte yandan risklere de oldukça dikkat etmek lazım tabi^^
Haklısınız ama brick olunca da 400 lira dökmek az insanı üzüyor bence.

Haklısınız ama brick olunca da 400 lira dökmek az insanı üzüyor bence.
Her şeyi araştırıp öğrenip, riskleri de göz önünde bulundurarak dikkatli şlem yaparsak sorun olmayacağı kanaatindeyim. En fazla yaptığımız ne zaten, rom at, magisk ile rootla, sürüm değiş. Hiç sürüm düşürme yapmadım bu zamana dek telefonlarda o yüzden bu kısmın riskine girmem girilmesini de, o anki sürümden memnunsa biri önermem 🤗

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı