Redmi Note 8 half brick oldu

Telefon anneninse telefoncuya ver. Anlayan biri olsun. Anakart yanmış derse anlamıyor o.
Şuan kütahya gibi fazlasıyla küçük bi ildeyim bilgili bir usta olmasını hiç beklemiyorum.
Yaklaşık 3 ay sonrasında İstanbul a döneceğim,

Hocam telefoncuya verdim bilgili bir adama benziyor normalde hayatta vermem de annemin telefonu olunca dediğim gibi bi tırstım yani dahası olursa diye.

@Kullanıcı311 hocam benim yapacağım gibi edl den yapmışlar testpoint noktası üzeriden.
200 lira aldılar biraz fazla gibi geldi ama bana ama 200 liradan daha fazla bir korkum vardı :)

Şuan da akıllanmamış gibi pixel experience atmaya gidiyorum.

Son düzenleme:
Hocam telefoncuya verdim bilgili bir adama benziyor normalde hayatta vermem de annemin telefonu olunca dediğim gibi bir tırstım yani dahası olursa diye.

@Kullanıcı311 hocam benim yapacağım gibi EDL'den yapmışlar testpoint noktası üzeriden.
200 lira aldılar biraz fazla gibi geldi ama bana ama 200 liradan daha fazla bir korkum vardı :)

Şu an da akıllanmamış gibi PixelExperience atmaya gidiyorum.

200 TL bence normal. Eğer elimizde bypass programı olsaydı belki bizde yapabilirdik ama şu an öyle bir program var mı bilmiyorum. PixelExperience konusunda yardımcı olabilirim kibence Custom ROM yüklemekle çok iyi yapıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı