Redmi Note 8 için Custom ROM önerisi

Aangin

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
162
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar telefonuma ROM atacağım pixel OS, arrow OS, pixel Experience Plus kurmayı düşünüyorum aralarında kaldım, Android 13 kurmayı düşüyorum telefonu yorar mı bilmiyorum, önerileriniz bekliyorum iyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben hâlâ aktif olarak kullanıyorum fakat donma, takılma hiçbiri olmuyor, tekrardan sıfırdan kurmayı denediniz mi?

Hocam pixel kurmayı düşünürseniz kurmayın.

Nedenine gelirsek:

1)dokunmatik sorunu: Normalde sorun yoktu ama kurduktan sonra dokunmatik sorunları meydana geliyor bazen kendi kendine basmalar falan.

2)uygulamadan atma: Bu pixel expereince ROM'unda yine meydana geldi her sürümünde karşılaştım telefon daha yeni yani sizle alakalı demeyin.

3)arayüzde aniden kasmalar: Bu çok sık karşılaşılan bir olay deil ama bir anlık kastımı sizi salmayacak bu kasmalar 5dk falan sizi bayağı sinirlendiren bir olay bende bayağı sinirlenmiştim eski sürümlerde de karşılaşılmış bir olay.

Sizin kullandığınız telefonda sorun vardır demeyin telefon sadece 7 aylık az kullanılmış şirkette boşa kalmış iPhone 11 olduğu için Note 8'den iPhone 11 geçti 7 ay önce yani resmen aldıktan 1 hafta sonra hemen iPhone 11 geçti ve küçük kardeşleride sadece basit oyunlar oynar Brawl Stars'ya da FNAF tarzı oyunlar yani ROM sorunlu.
 

Geri
Yukarı