Custom ROM Redmi Note 8 için Custom ROM önerisi

Aşırı yeni Android sürümleri kullanıp cihazı yormaya gerek yok A11 ya da A13 yeter pixelexpereince ya da Pixel OS kurup rahatınıza bakın bence.
PixelExperience desteği bitti ölü bir ROM yani PixelOS'te de batarya uzun ömürlü değil

Hocam biz Evolution X kuralım güvenin bana seveceksiniz ve gayet de hızlı.

Evox te iyi tabii ama yanlış bilmiyorsam kapandı ve sadece Discord'dan hizmet veriyor şu anda.

Evox te iyi tabii ama yanlış bilmiyorsam kapandı ve sadece Discord'dan hizmet veriyor şu anda.
Hocam hala Offical A15 builderi çıkıyor ve hala proje devam ediyor diye biliyorum. Bir daha bakayım kontrol için.
Edit: Hiç bir şey bulamadım projenin kapanmasıyla ilgili eğer Discord'da bir şey söylendiyse bilgim yok orası hakkında.

Bırakmıştı ve web sitesi ile Telegram kanalını kapatmıştı sadece destek için Discord'dan devam ediyorlardı, sonradan devam etmeye karar verince oradan devam ettiler.

OrangeFox kullanıyorum bu cihazda TWRP sıkıntılı dediler ayrıca format data ve wipe yaparken failed oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…