Custom ROM Redmi Note 8 için Custom ROM önerisi

ROM dosyasını telefona attım böyle oldu.
Hocam Recovery üzerinden Format Data yapın. Ardından Wipe'a gelin advanced diyin Dalvik, Cache ve Data'yı Wipe edin. Sonra tekrar ana menüye gelin ve "Advanced" menüsüne girin "ADB Sideload" a basın ve telefonu bilgisayara bağlayın. adb.exe'nizi açın ve adb devices ardından adb sideload rom.zipe/giden/dosya/dizini yazın. Sideload bitsin, Script succeded yazmalı bittiğinde. Sonra yine Wipe Dalvik, Cache, Data ve Format Data yapıp "Reboot" menüsünden "System" deyin. Ilk açılışta eğer 5 dakika içinde açılmazsa recovery kombinasyonunu yapıp ekran kapandığında tuşları salın kendini yeniden başlatsın böylelikle systeme girer.

@LooNafleX dostum bl kilidi açıldı TWRP ve ROM için konu açıp yardım eder misin çünkü çok karmaşık.
Tabii ederim.

Android 11 MIUI 12.5.2 Redmi Note 8 cihazım var çok kasma donma oluyor. Optimizasyonu iyi bir Custom ROM önerebilir misiniz? Ayrıca TWRP yok ve bootloader kilidi açık değil. Kısacası 0'dan başlıyorum.

ArrowOS A12'ya da A11.

Siz daha iyi bilirsiniz hocam gün içinde en yakın zamanda basliyalim çünkü bl kilidi açıldıktan sonra 16 GB yer kaplıyor bu sürüm berbat

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı