Custom ROM Redmi Note 8 için Custom ROM önerisi

Evox te iyi tabii ama yanlış bilmiyorsam kapandı ve sadece Discord'dan hizmet veriyor şu anda.
Hocam hala Offical A15 builderi çıkıyor ve hala proje devam ediyor diye biliyorum. Bir daha bakayım kontrol için.
Edit: Hiç bir şey bulamadım projenin kapanmasıyla ilgili eğer Discord'da bir şey söylendiyse bilgim yok orası hakkında.

Hocam hala offical A15 builderi çıkıyor ve hala proje devam ediyor diye biliyorum. Bir daha bakayım kontrol için.
Edit: Hiçbir şey bulamadım projenin kapanmasıyla ilgili eğer Discord'da bir şey söylendiyse bilgim yok orası hakkında.

Bırakmıştı ve web sitesi ile Telegram kanalını kapatmıştı sadece destek için Discord'dan devam ediyorlardı, sonradan devam etmeye karar verince oradan devam ettiler.

Hocam recovery üzerinden format data yapın. Ardından Wipe'a gelin Advanced deyin dalvik, cache ve Data'yı wipe edin. Sonra tekrar ana menüye gelin ve "Advanced" menüsüne girin "ADB sideload" a basın ve telefonu bilgisayara bağlayın. adb.exe'nizi açın ve adb devices ardından adb sideload rom.zipe/giden/dosya/dizini yazın. Sideload bitsin, Script succeded yazmalı bittiğinde. Sonra yine wipe dalvik, cache, data ve format data yapıp "reboot" menüsünden "System" deyin. Ilk açılışta eğer 5 dakika içinde açılmazsa recovery kombinasyonunu yapıp ekran kapandığında tuşları salın kendini yeniden başlatsın böylelikle System'e girer.

Tabii ederim.

OrangeFox kullanıyorum bu cihazda TWRP sıkıntılı dediler ayrıca format data ve wipe yaparken failed oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı